Haberler

Noel Baba"Yı Pırlantalara İşlediler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Salondan detay görüntüler, - Koleksiyon tanıtımının yapılması, - Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar'ın açıklamaları, - Noel Baba Barış Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Karabulut'un açıklamaları, - Noel Baba ve Noel Anne'nin salona gelişi, - Salondan görüntü, "Noel Baba"yı pırlantalara işlediler- Bir mücevher firmasının Aziz Nikolaus'un anısına altın, gümüş ve pırlantadan hazırlanan "Santa Claus" özel koleksiyonunun tanıtımı, Antalya'da yapıldı- Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı Kamar: - "Demreli Aziz Nikolaus'un ruhunu yaşatmayı, ülkemize ve bölgemize, kalkınmaya katkı sağlamayı amaçladık" Mücevher markası Roberto Bravo'nun, Noel Baba Barış Konseyi ile ortaklaşa geliştirdiği, "Santa Claus" özel koleksiyonu, Antalya'da tanıtıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Salondan detay görüntüler, - Koleksiyon tanıtımının yapılması, - Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar'ın açıklamaları, - Noel Baba Barış Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Karabulut'un açıklamaları, - Noel Baba ve Noel Anne'nin salona gelişi, - Salondan görüntü, "Noel Baba"yı pırlantalara işlediler- Bir mücevher firmasının Aziz Nikolaus'un anısına altın, gümüş ve pırlantadan hazırlanan "Santa Claus" özel koleksiyonunun tanıtımı, Antalya'da yapıldı- Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı Kamar: - "Demreli Aziz Nikolaus'un ruhunu yaşatmayı, ülkemize ve bölgemize, kalkınmaya katkı sağlamayı amaçladık" Mücevher markası Roberto Bravo'nun, Noel Baba Barış Konseyi ile ortaklaşa geliştirdiği, "Santa Claus" özel koleksiyonu, Antalya'da tanıtıldı.Rixos Downtown Otel'de düzenlenen programda mankenler, mücevher ustalarının iki yıllık çalışması sonucu ortaya çıkan, altın, gümüş ve pırlantadan oluşan 11 parçayı sundu.Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar, yaptığı konuşmada, marka olarak tasarım ve teknolojiye önem verdiklerini belirterek, 35 ülkede yılda 80 bin ürünü kadınlarla buluşturduklarını söyledi.Sıra dışı koleksiyonları olduğuna dikkati çeken Kamar, "Noel Baba" olarak bilinen Demreli Aziz Nikolaus'un anısına hazırladıkları "Santa Claus" özel koleksiyonunda altın, gümüş ve pırlanta kullandıklarını anlattı.Noel Baba'yı bütün dünyaya tanıtmak istediklerini belirten Kamar, "Aziz Nikolaus'un ruhunu yaşatmayı, ülkemize ve bölgemize kalkınmaya katkı sağlamayı amaçladık" dedi. Koleksiyonu farklı ülkelerde tanıtacaklarını ifade eden Kamar, şöyle konuştu: "Bu koleksiyonda 11 parça yer alıyor. İki yıl üzerinde çalıştık. Ürünün çıkması için 250 bin dolar kalıp ve tasarım yatırımı oldu. Bu sadece başlangıç yatırımı. Türkiye'nin tarihinden izler taşıyan Noel Baba'yı simgeleyen koleksiyonumuzun, ülkemizin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayacağına inanıyoruz."-İşbirliği protokolü imzalandı-Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer Karabulut da "Noel Baba'nın doğduğu kent olan Antalya"nın barışla markalaştığını söyledi.Konuşmaların ardından, Kamar ile Karabulut arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol ile koleksiyonun tüm dünyada tanıtımı için ortak çalışma yürütüleceği bildirildi.Tanıtımı, Noel Baba Barış Konseyi'nin Avustralya Temsilcisi Bernadette Dimitrov ve Avrupa Sorumlusu Imre Farkas da salona Noel Baba kostümleriyle girerek, gazetecileri selamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Muammer Karabulut Santa Claus Antalya Demreli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title