Haberler

Nöbetçi Memur Ölü Bulundu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü'nde sözleşmeli memur olarak çalışan evli ve bir çocuk babası 37 yaşındaki Hüseyin Mutlu Gündoğan, sabah işe gelen arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü'nde sözleşmeli memur olarak çalışan evli ve bir çocuk babası 37 yaşındaki Hüseyin Mutlu Gündoğan, sabah işe gelen arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu. Kurumda geceleri nöbetçi memur olarak kalan Gündoğan'ın, kalp krizi geçirdiği tahmin ediliyor.

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü çalışanları, sabah Çavuşbey Mahallesi, Talatpaşa Caddesi üzerindeki işyerlerine geldiklerinde kurumda 4/C sözleşmeli memur olarak çalışan Hüseyin Mutlu Gündoğan'ı evrak kayıt odasında yerde hareketsiz olarak buldu. Mesai arkadaşlarının çağırdığı 112 Acil Servis ekipleri, Gündoğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü'nde nöbetçi memur olarak çalıştığı ve güvenlikten sorumlu olduğu belirtilen Gündoğan'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Edirne Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hüseyin Mutlu Gündoğan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu Hüseyin Mutlu Gündoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title