Haberler

İstanbul'da bir AVM'nin balkonundan düşen tıp fakültesi öğrencisi hayatını kaybetti

Güncelleme:

İstanbul Nişantaşı'nda bir AVM'nin yemek katındaki balkona çıkan 23 yaşındaki bir genç, henüz bilinmeyen bir nedenle metrelerce yükseklikten AVM'nin tabelasının üstüne oradan da yola düşerek hayatını kaybetti. Polis ekipleri, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen gencin düşme nedenini araştırıyor.

Nişantaşı'nda bulunan City's Nişantaşı AVM'de bir genç, metrelerce yüksekteki balkondan yola düştü. Ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ÖNCE TABELAYA SONRA YOLA DÜŞTÜ

Olay, City's Nişantaşı AVM'de saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yemek katının balkonuna çıkan bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle metrelerce yükseklikten AVM'nin tabelasının üstüne ardından da yola düştü. Genci görenler vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirirken, olay yerinde büyük panik yaşandı.

AVM'YE GİRİŞLER KAPATILDI

Kısa sürede AVM'nin önüne gelen sağlık ekipleri, isminin C.D. olduğu öğrenilen 23 yaşındaki genci ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise çevreyi güvenlik şeridiyle kapatırken, AVM'ye girişlere bir süre izin verilmedi. İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen gencin hastanedeki hayatını kaybettiği öğrenildi.

"BALKONA GİTTİ VE DİREKT ATLADI"

Gencin son anlarını gördüğünü söyleyen Halil Nehir isimli vatandaş, "Yukarıda alışverişe çıktım, bir şeyler alacaktım. Önümde biri kafasını sallayarak yemek katına çıktı. Önümde gidiyordu. Ben de balkona gideyim dedim. O da balkona gitti ve direkt atladı hiç düşünmeden" dedi.

"BİRDENBİRE MONT GİBİ BİR ŞEY DÜŞTÜ"

Olayın bir başka tanığı olan Mekan Çelik ise, "Dükkanın önündeydim, sandalyede oturuyordum. Arkadaşlarla sohbet ediyorduk. Yukarıda birdenbire mont gibi bir şey düştü. Baktım bir çocuk aşağı düştü. Önce tabelanın üstüne, oradan da aşağı düştü. Belki bir şey yaparız diye herkes başına toplandı" diye konuştu. Öte yandan, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından AVM'ye girişler yeniden açıldı. Polis, C.D.'nin düşme nedenini araştırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Cerrahpaşa Nişantaşı İstanbul Polis Eğitim Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title