Haberler

Nijer İletişim Bakanı Türkiye ile medya ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesini istedi

Güncelleme:

Nijer İletişim, Posta ve Dijital Ekonomi Bakanı Sidi Mohamed Raliou, Türkiye ile ülkesi arasındaki medya ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Kayıoğlu Holding yetkilileri ile yapılan görüşmede, Kayı Tv'nin Afrika kıtasına yönelik yayın stratejileri ve içerikleri hakkında bilgi alındı.

Nijer İletişim, Posta ve Dijital Ekonomi Bakanı Sidi Mohamed Raliou, Türkiye ile ülkesi arasındaki medya ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Bakan Raliou, Kayıoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ile yaptığı görüşmede, Kayı Tv'nin Afrika kıtasına yönelik yayın stratejileri, içerikleri ve hedefleri hakkında kapsamlı bilgiler edindi.

Kaya, Kayı Tv'nin nisan ayının ortalarında gerçekleştirilecek büyük bir lansman ile resmi yayın hayatına başlayacağını duyurarak ayrıca, televizyonun yayımlayacağı içerikler arasında Türk-Afrika yapımı ortak diziler, filmler, belgeseller ve çeşitli programlar olacağının altını çizdi.

Kayı Tv Genel Yayın Yönetmeni Turan Kışlakçı da Afrika ile Türkiye arasında kurulacak dostane ilişkilerde kültürel bağların önemini vurgulayarak, bu yöndeki çalışmaların, iki kıta arasındaki anlayış ve işbirliğini derinleştireceğini belirtti.

Bakan Raliou ve Kayıoğlu Holding yetkilileri arasında gerçekleştirilen görüşmede de Türkiye ve Nijer arasındaki medya ve kültürel ilişkilere yönelik müşterek işbirliği imkanları masaya yatırıldı.

Raliou, Türkiye ile Nijer arasındaki medya ve kültürel ilişkilerin güçlenmesi gerektiğini söyleyerek, Kayı TV'nin yayın hayatına adım atacak olmasını bu anlamda "önemli bir adım" olarak değerlendirdiklerini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Afrika Nijer Kültür Medya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title