Haberler

Nihat Hatipoğlu'nun paylaşımının altına yapılan yorumlar Athena Gökhan'ı mahcup edecek

Güncelleme:

Koronavirüse yakalanan Nihat Hatipoğlu, dualarıyla kendisine destek olanlar için teşekkür mesajı yayınladı. Hatipoğlu'nun gönderisinin altına yapılan yorumları okuyanlar, "Nihat bey ülkenin yüzde 75'i tarafından sevilmiyor" diyen Gökhan Özoğuz'a göndermede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyuran ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, sosyal medyadan yayınladığı son mesajda dualarıyla kendisine destek olan sevenlerine teşekkür etti. Ünlü ilahiyatçının teşekkür paylaşımının altına kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Sevenlerinin dualarıyla yalnız bırakmadığı Hatipoğlu'nun gönderisinin altındaki yorumları okuyanlar "Hani bu ülkenin yüzde 75'i Nihat Hatipoğlu'nu sevmiyordu?" şeklinde yorumlar yaparak Gökhan Özoğuz'a göndermede bulundu.

"BEN RABBE GİTMEKTEN HİÇ ENDİŞE ETMEDİM"

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na da bulaştı. Durumu stabil olan ve evinde tedavi gören Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda hastalığına sevinenler olduğunu belirterek "Hastalığımıza sevinen ve sevinç narası atacak kadar vicdansızlaşan gruba gelince. Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacak mısınız? Düşmanının hastalığına, üzüntüsüne sevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı. Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benim rahatsızlığıma sevinenler. Ben Rabbe gitmekten hiç endişe etmedim. Günün birinde icabet edeceğim. Din düşmanlığı, İslam'dan nefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefih ve müptezel etti" ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Hatipoğlu'nun paylaşımının altına yapılan yorum Athena Gökhan'ı mahçup edecek

GÖKHAN ÖZOĞUZ RAHATSIZ OLDU

Nihat Hatipoğlu'nun sözlerinden rahatsız olan ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz ünlü ilahiyatçıya yanıt olarak "Nihat bey, ülkenin yüzde 75'i sizi tasvip etmiyor diye neden din düşmanı olsun. Oğlunuz da buna benzer kısmetsiz ve tıynetsiz bir yorumda bulundu. Asıl konu o sevilmeyen kişi neden ülkenin yüzde 75'i tarafından sevilmediğini sorgulamalı bence" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Nihat Hatipoğlu'nun paylaşımının altına yapılan yorumlar Athena Gökhan'ı mahcup edecek

HATİPOĞLU POLEMİĞE GİRMEDİ

Gökhan Özoğuz'a yanıt verip polemiğe girmek istemeyen Nihat Hatipoğlu da yaptığı son paylaşımda dualarıyla kendisine destek olanlara teşekkür ederek şu satırlara yer verdi: "Dostlarım, inşallah sıkıntıyı aşacağım, dualarınızla. Milyonlarca insan bir sevgi yumağı oldunuz ve dua ettiniz. Her kesimden, düşünceden, her meslek grubundan. Küçüğü büyüğü, açığı kapalısı 7'den 77'ye... Sizi seviyorum. Yaptığınız güzel duaların milyonlarcasını Allah size saysın. Amin."

SEVENLERİNDEN "HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ" MESAJI

Hatipoğlu'nun kendisi için dua edenlere teşekkür ettiği son paylaşımın altına kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Yapılan olumlu yorumları görenler "Nihat bey, ülkenin yüzde 75'i tarafından sevilmiyor" diyen Gökhan Özoğuz'a göndermede bulunarak "Hocamızın arkasındayız" mesajı verdi.

İşte Hatipoğlu'nun gönderisinin altına yapılan yorumlardan bazıları;

Nihat Hatipoğlu'nun paylaşımının altına yapılan yorum Athena Gökhan'ı mahçup edecek

Nihat Hatipoğlu'nun paylaşımının altına yapılan yorumlar Athena Gökhan'ı mahçup edecek

Nihat Hatipoğlu'nun paylaşımının altına yapılan yorumlar Athena Gökhan'ı mahcup edecek

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nihat Hatipoğlu Gökhan Özoğuz Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (126)

neno:

gökhan gibi suratı meymanatsız kişiler hiç bir zaman çoğul düşünceye katılmazlar. Bir şekilde azınlık düşünceyle dikkat çekmek ve üzerindeki tiksintili sıfatını gizlemek isterler. Ne yaparsan yap. iğrenç birisin, tiksinti veriyorsun. dövmelerde o yüzden. dövmeye dikkat çekip meymanatsızlığını kendince örtmeye çalışıyor.

27
44
yanıtYanıtla
Minnoş:

Gökhan nere ne batıyor.

yanıt24
yanıt8
YORUM:

NİHAT HATİPOĞLU BENCE ÜLKENİN 10U ANCA SİZİ SEVİYOR. ONLARDA YA TV YE ÇIKMAK İÇİN YADA PARAYLA TUTTUĞUNUZ SEYİRCİLERİNİZDİR. SİZ DİN ADAMISINIZ ŞÖHRET PARA ADAMI DEĞİL. . . DİNİ OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ UYGULAYIN. . .

12
33
yanıtYanıtla
hf:

adam okumus profesor olmus. Çok bilgili. Sen ise tınnnnn

yanıt18
yanıt6
Herkezin dini kendine:

Madem hasta ne vir vir konusuyoki bu adam hasta yatagindan reklam kokan hareketler bunlar iki taraftanda

7
37
yanıtYanıtla
boş:

yatağında konuşmuyor , kovid mi diye endişelkendi , sordular açıklama yaptı olay bu. vır vır konuşmuyor şu anda zır zır konuşan sensin. boş adamlarsınız

yanıt21
yanıt4
haylass:

Şu Nihat Hatipoğlu''nu falan bilmem hastaysa geçmiş olsun ne diyelim, ancak şu Gökhan son 2 yıldır işin suyunu çıkardı iyice. . .

36
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Orası öyle abarttı biraz

yanıt13
yanıt0
Hakan:

Nihat bey hastalığını bile din sömürüsü yapıyor. . . . fakirlği övüp karun kadar zengin olunmaz nihat bey. . . !

14
29
yanıtYanıtla
Turist:

AYNEN

yanıt5
yanıt9
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title