Haberler

Nihat Hatipoğlu, depremzedeler için 200 Bin TL bağışta bulundu

Güncelleme:

Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Program sunucularından ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu da 200 bin TL'lik bağış yaptığını ifade etti.

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis'i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye'nin tek yürek olduğu ortak canlı yayın tüm televizyon kanallarında yayınlanıyor.

HATİPOĞLU'NDAN 200 BİN TL BAĞIŞ

Katılımın yoğun olduğu programda bir bağış da sunucu Nihat Hatipoğlu'ndan geldi. Ünlü ilahiyatçı, depremzedeler için 200 bin TL bağış yaptığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nihat Hatipoğlu Türkiye Deprem Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Metin Durmaz:

Ben Nihat Hocamdan daha Fazla bakıyordum ama sahada ve söylemediği maddi yardımda bulunmuştur diye düşünüyorum

11
8
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Allah razı olsun. Bağışın küçüğü büyüğü olmaz. Neden bu özel diyanet hocalarını çok zengin görerek bir beklenti içine giriyoruz. Bu vasıfta olan insanlar paramı basıyor. Hepsinden Allah razı olsun. Böyle duyarlılıkları çok takdire değer.

3
9
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Çok büyük lütufta bulunmuş beyefendi, sağolsun. İnsan azcık utanır be!

5
1
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Cimri oldugu herhalinden belli. Ama milleti hem maddi hemde manevi soymasini ogluna bile ögretti

3
1
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Aman ne büyük iş yapmış

2
0
yanıtYanıtla
Akgül Karakoçak:

Ramazan ayında olsun başka günler olsun TV ye çıkmak için günlük aldığı ücret bağışladığı tutarı geçiyor. Cimri herif bir günlük ücretini mi bağışlamış.

2
0
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Allah razı olsun siz bu kadar bağış yaparken zorlu holding yardımı komik 23 banka spor kulüpleri makina binek oto distribütörleri restaurant sahipleri iş bankası kargo şirketleri zincir marketler, koç sabancı neredeler

1
1
yanıtYanıtla
Unknown 123:

Tüm imamlara duyrulur,sadece yapin....edin...demekle olmaz,önce siz örnek olun,ama cogunlugu cimridir.tecrübe edilmistir

1
0
yanıtYanıtla
Daniel Vogel:

Sevgili hocam daha fazla yapmanı açıkçası ben beklerdim.

1
0
yanıtYanıtla
Murat Uçak:

Zahmet etmiş beyfendi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title