Haberler

Niğde'de akraba kavgası kanlı bitti: 3 ölü

Güncelleme:

Niğde'de Ramazan Gök, kahvede karşılaştığı husumetli olduğu iki akrabasını öldürüp evine gitti. Bir süre sonra olayı öğrenen ölen akrabaların yakınları da Ramazan Gök'ü evine gidip öldürdü. 3 kişinin yaşamını yitirdiği olayda 1 kişi gözaltına alındı, 1 firarinin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

Niğde'de Ramazan Gök (39), kahvede karşılaştığı husumetli olduğu akrabaları Abdullah Gül (43) ile Ramazan Gök'ü (52), tabancayla öldürdü. Olaydan sonra evine giden cinayet şüphelisi Gül, ölenlerin yakınları B.G. ile İ.G tarafından av tüfeğiyle öldürüldü. İ.G. gözaltına alınırken, B.G.'yi yakalama çalışmaları sürüyor.

2 AKRABASINI VURUP KAÇTI

Olay, saat 18.00 sıralarında Merkez ilçesine bağlı Ağcaşar Mahallesi'ndeki bir kıraathanede meydana geldi. Ramazan Gök, husumetli olduğu akrabası Abdullah Gül ile Ramazan Gök'ün yanına gitti. Gök, kıraathanede tartıştığı Gül ile Ramazan Gök'ü tabancayla vurup, kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Gül ile Gök'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Niğde'de Akraba Kavgası Kanlı Bitti: 3 Ölü

YAKINLARI DA ONU VURDU

Olayı öğrenen Gül ve Gök'ün yakınları B.G. ile İ.G., cinayet şüphelisi Ramazan Gök'ün evine gitti. 2 şüpheli, evde karşılaştığı Gök'ü av tüfeğiyle öldürüp, kaçtı. Jandarma ekipleri yaptığı çalışmada şüphelilerden İ.G.'yi gözaltına aldı. İ.G. jandarma karakoluna götürülürken, firari B.G.'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Niğde'de Akraba Kavgası Kanlı Bitti: 3 Ölü

VALİ ÇELİK: 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan olay yerinde incelemede bulunan Vali Cahit Çelik, "Yılın son gününde üzüntü verici bir olayla karşılaştık. Aynı aile içerisinde çıkan silahlı kavgada 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Olayla ilgili adli tahkikat devam ediyor. Olaya karışanlardan biri yakalandı, diğerini yakalama çalışmaları devam ediyor" diye konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niğde Olay Güvenlik Aile İçi Şiddet Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Nazlı Muhip:

Yilin son gunu bari şaşırt be tc

71
6
yanıtYanıtla
Export 86:

Yeni yıla hızlı bir giriş oldu

52
0
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Normaldir dingonun ahırında sıradan bir gün

16
2
yanıtYanıtla
Abdulkadir Y:

Teksas'ın kardeşi This is Türksas

15
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kudurursanız 2024 ü ya toprakta ya dört duvar arasında karşılarsınız ..

9
0
yanıtYanıtla
mahmut:

Bilip bilmeden konuşmayın. Bir küğfür yüzünden bıçaklar çekiliyor kim bilir aralarında ne sorun ne sıkıntı var. allah herkese anlayışlı aklı başında düzgün akbaralar nasip etisn

5
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Neden yan baktın ...

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title