Haberler

Nevşehir'deki Doktorlar Şiddeti Kınadı

Nevşehir'de görev yapan doktor ve sağlık çalışanları, Samsun'da Opr. Dr. Kamil Furtun'un görevi başında öldürülmesini, basın açıklaması yaparak kınadı.

Nevşehir'de görev yapan doktor ve sağlık çalışanları, Samsun'da Opr. Dr. Kamil Furtun'un görevi başında öldürülmesini, basın açıklaması yaparak kınadı.

Nevşehir Devlet Hastanesi önünde toplanan, aralarında Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Mahmut Aydın ile kurum ve tesis yöneticileri, doktorların bulunduğu sağlık personeli, Samsun'da yaşanan bu hunharca olayı basın açıklaması yaparak kınadı.  Basın açıklamasını yapan Nevşehir Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İlker Sait Tuncer, canla başla, azimle, fedakarca, çalışan Göğüs Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Kamil Furtan'ın saldırıya maruz kalarak hayatını kaybetmiş olmasından dolayı sağlık camiası olarak derin üzüntü içerisinde olduklarını söyledi.

Doktorlar ve tüm sağlık çalışanlarının üstün gayretleri ile millete hizmet aşkıyla görevini gece gündüz demeden yerine getirdiklerini belirten Opr. Dr. Tuncer, şöyle konuştu:

"Sağlık alanında şiddetin hakim olmasına tüm sağlık çalışanları asla müsaade etmeyeceğimizi burada ifade etmek istiyoruz. Amacımız meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı kınamak ve görünür kılarak, çalışma koşullarımızın daha güvenli hale getirilmesini sağlamaktır. Hastaneler kutsal mekanlardır. Buralarda şifa dağıtılır. Bizim halkımız yardımsever, kıymet bilir, hoşgörülü ve saygılı insanlardır. Bu saldırganlar nasıl yetişti? Anlamakta zorlanıyoruz. Sağduyulu halkımızın bu sorunları çözmede bizimle birlikte yer alacağına inanıyoruz. Dr. Kamil Furtun'a Allah'tan rahmet, kendisi de bir meslektaşımız olan değerli eşleri basta olmak üzere evladı ve tüm yakınlarına sabırlar diliyoruz. Milletimizin ve sağlık camiasının başı sağ olsun." - Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rahim Ünlübay Mahmut Aydın Nevşehir Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

hastaneye gitmek istemeyen:

hasteneye gelen 65 70 yaşındaki yaşlı insanları geri göndererek protesto edilmez en azında randevu verilmeye bilinirdi o gün bizlerde tabiki hiçbi canlıya yapılan şidetti uygun görmüyoruz [uroloji bölümü kamera kayıtlarına bakınız]

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title