Haberler

Nevşehir'de İş Yeri Molotof Saldırısına Uğradı

Güncelleme:

Nevşehir'de bulunan bir iş yeri, kimliği belirsiz iki kişi tarafından molotof kokteyli atılarak yakıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Nevşehir de bulunan bir iş yeri kimliği belirsiz iki kişi tarafından molotof kokteyli atılarak yakılırken, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, olay Acıgöl İlçesi Çayırlık Mahallesinde meydana geldi. Kimliği belirsiz 2 kişi tarafından sanayi bölgesinde bulunan oto elektrik ve oto bakımının yapıldığı bir iş yerinin camına molotof kokteyli atıldı. Sabah dükkanına gelen iş yeri sahibi Ahmet Özdemir yerde kırık içki şişesi, cam parçaları ve dükkanının içinde bulunan yağ bidonlarının yanında yarı kırılmış molotof görünce durumu hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri de inceleme yaparken, saldırıyı gerçekleştiren 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili çalışma başlattı.

Olayı anlayan iş yeri sahibi Ahmet Özdemir, "Dün sabah iş yerime geldim. Yerde kırık bira şişesi gördüm. İçeri girdiğimde ise yağ bidonları yanında yarı kırılmış molotof görünce iyice şüphelenerek video kaydını incelemeye başladım. Sabah 05.29 da iş yeri önüne gelen 2 kişi, dükkanıma üç tane molotof atıyor. İki tanesi neyse ki camda patlıyor sadece biri içeri düşüyor. İçerde yanıcı maddeler vardı, Allah'tan bir şey olmuyor ve kendiliğinden sönüyor. Olay anında dükkan içinde bulunan köpeğimizde hala olayın etkisi altında içeri giremiyor. Olayın faillerinin biran evvel bulunarak adalet önünde hesap vermelerini bekliyorum" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Suç Polis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title