Haberler

Nevruz Kutlamasında Soydaşlar Bayrak Gösterisi Yaptı

Güncelleme:

Kayseri'de Valilik, Erciyes Üniversitesi ve Kültür Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen Nevruz töreninde soydaş öğrenciler Türk Cumhuriyetlerinin bayraklarını dalgalandırdı.

Kayseri'de Valilik, Erciyes Üniversitesi ve Kültür Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen Nevruz töreninde soydaş öğrenciler Türk Cumhuriyetlerinin bayraklarını dalgalandırdı. Protokol mensupları yumurta tokuşturup, örs döğerek, Nevruz ateşinden atladı.

Erciyes Üniversitesi kampusundaki Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen törene Vali vekili Erdoğan Aygenç,Vali yardımcısı Gökhan Azcan,Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Halil Büyüknalbant, ERÜ rektörü Prof.Dr. Muhammet Güven, Kültür Müdürü İsmet Taymuş, öğrenciler ve Kayseri'de çeşitli üniversitelerde okuyan soydaş öğrenciler de katıldı. Geniş güvenlik önlemleri alınan neredeyse adım başı bir polis memurunun bulunduğu alana, gazeteciler dahil herkes tek tek aranarak alındı. Vali Vekili Erdoğan Aygenç, Nevruz'un baharın müjdesi olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde nice güzel günler görmeliyiz?? dedi. ERÜ rektörü Prof.Dr. Muhammet Güven'de?? Ülkemiz sıkıntılı günler geçmektedir. Nevruz bayramı, bu karanlıktan çıkmamızın bir müjdesi olsun?" şeklinde konuştu.

Türk Cumhuriyetlerinden öğrencilerin bayrak gösterisinin ardından,Kayseri Büyükşehir Belediyesi mehter takımı konser verdi. Futbol, masa tenisi ve bilek güreşinde dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyeleri verildi. Daha sonra protokol mensupları Sabancı kültür sitesi önünde yapılan Nevruz ateşinden atladı. Yumurta tokuşturup, örs döven protokol mensupları daha sonra konuklara ve örgencilere etli bulgur pilavı ile ayran ikram etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Güven Erdoğan Aygenç Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title