Haberler

NetWork, 2023-24 kışının dış giyim trendlerini modaseverlerle buluşturuyor

Güncelleme:

NetWork, yün kabanlar, kışlık ceketler ve montlarla kullanıcıların tarzını bir adım öne taşıyan ve sezonun önemli dış giyim tasarımlarını bir araya getiriyor. Desen ve renk uyumlarıyla soğuğa karşı şıklığı koruyor.

NetWork, 2023-24 kışının dış giyim trendlerini modaseverlerle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yün kabanlar, kışlık ceketler ve montlarla kullanıcıların tarzını bir adım öne taşıyan ve sezonun önemli dış giyim tasarımlarını bir araya getiren NetWork, desen ve renk uyumlarıyla soğuğa karşı şıklığı koruyor.

Soğuk hava şartlarına karşı en etkili korumayı sağlarken modaya uygun tasarımlarla da dikkati çeken NetWork, yeni sezonda modern kesimler ve fonksiyonel detaylarla zenginleştirilmiş koleksiyonu ile kullanıcıların tarzına ve ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunuyor.

Kadın koleksiyonunda kullanışlı süet deri montlar, kaşe mantolar, yün paltolar ve dokuma ceketler göze çarparken, modern ve zamansız tasarımları ile kışın yağışlı ve rüzgarlı günlerine karşı dayanıklı NetWork dış giyim seçenekleri de her tarza eşlik ediyor.

Erkek kış koleksiyonunda ise vizon, siyah ve kahverengi tonlarındaki kapitoneli montlar, örme ceketler, süet deri ceketler ve yün kaşmir karışımlı paltolar, stilinden ödün vermeyen erkeklerin vazgeçilmezi arasında yerini alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title