Haberler

Nazlı Çelik'ten HDP'ye Yanıt: Burası Hollywood'da Film Seti Değil

Güncelleme:

Nazlı Çelik, Yüksekova haberini Meclis'e taşıyan HDP'li vekile, görüntüleri ekrana getirerek sert bir dille yanıt verdi.

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, Hakkari Yüksekova'da Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik'in Yüksekova haberini Meclis'e taşımıştı. Nazlı Çelik, Yüksekova haberini canlı yayında tekrar ekrana getirerek, "Bu görüntüdeki yer, Hollywood'da film seti değil. Asker ve polisler de figuran değil." dedi.

"GAZETECİ, SAVAŞ KIŞKIRTICILIĞINA ARAÇ OLMAMALI"

HDP'li vekil Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın yanıtlaması talebiyle soru önergesi verdi. Önergesinde "6 Nisan 2016 günü Star haber genel yayın yönetmeni Nazlı Çelik sokağa çıkma yasağının olduğu Hakkari'nin Yüksekova ilçesine operasyonlardan görüntüler almak için gitmiştir" diyen HDP'li Zeydan, "Bir gazeteci, şiddeti özendirici, insani değerleri incitici, savaş kışkırtıcılığına araç olmamalıdır." ifadelerini kullanmıştı.



HDP'Lİ VEKİLE ÇOK SERT YANIT

Nazlı Çelik'ten HDP'li vekilin bu önergesine yanıt geldi. Çelik, Yüksekova haberini canlı yayında tekrar ekrana getirerek, HDP'li vekilin iddialarına cevap verdi.

"ASKER VE POLİSLER DE FİGURAN DEĞİL"

Çelik, Yüksekova'yı ekrana getirerek şunları söyledi:

"Bu görüntüdeki yer, Hollywood'da film seti değil. Asker ve polisler de figuran değil. Çevredeki binaların üzerindeki delikler de matkap deliği değil. Onlarca şehidin verildiği, pek çok teröristin öldürüldüğü Yüksekova'nın ta kendisi."





Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdullah Zeydan Nazlı Çelik Yüksekova Hakkari Güncel Haberler

500

Yorumlar (117)

KÜRT KIZI:

NE OLMUŞ SANA YA Bİ YÜKSEKOVA''YA GİTMİŞSİN ÇARPILMIŞ GELMİŞSİN. AĞZIN MAZIN YAMULMUŞ. KETO''YA BENZEMİŞSİN EEE YALAN ADAMI BÖYLE ÇARPAR.

45
82
yanıtYanıtla
SİİRTLİ:

HARBİDEN AĞZI YAMULMUŞ BUNUN TUHAFLAŞMIŞ

yanıt8
yanıt28
ZLATAN:

BU KADIN BU İŞİ KADINLARI BIRAK ERKEKLERDEN BİLE DAHA İYİ YAPIYO . BU KADIN KISKANILIYO . BU KADIN TÜRK MİLLETİNİN GÖNLÜNE GİRDİ . HEPİMİZ ARKASINDAYIZ ONA GÖRE

92
28
yanıtYanıtla
GÖKKAYA:

dik dur eğilme yürekli Türk kadını bu millet seninle

68
32
yanıtYanıtla
ya sabir:

Kendi adina konus. Bu millet siz koyunlar degilsiniz!!!!!

yanıt24
yanıt37
WANLI:

ASKER DUWARA SAKLANIYOR NAZLI SİPİKER SAP GİBİ YOLUN ORTASINDA HANGİ GERİ ZEKALI İNANIR İNAN KİŞİLERDE CAKMA MİLLİYETCİ İNANIR

34
51
yanıtYanıtla
verseydin askere:

yaw çıkmış hala konuşuyor utanmadan senaryo olduğu apaçık ortada neyi savunuyorsun sen daha türkiye sana nalet okuyor nalet utanmaz havuz medyası olduğunuzu cümle alem biliyor

16
64
yanıtYanıtla
TÜRKCÜ:

HELAL SANA ASENA!!!! NAZLI CELIK GURURUMUZDUR YEDIRTMEYIZ!!

64
13
yanıtYanıtla
seda:

HELAL HELAL HELAL! Her bir sözüne helal olsun Nazli Celik!

60
17
yanıtYanıtla
Kahrolsun HDPKK ve Yandaşları:

Nazlı Çelik öl de ölelim Allahına kurban senin be görsünler Türk Kadınının asilliğini. . . .

50
22
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title