Haberler

Nazlı Çelik, Şırnak'ta Düşen Halikopterin Son Görüntülerini Yayınladı

Güncelleme:

Star TV ana haber sunucusu Nazlı Çelik, 24 Mayıs'ta Kato haberi için gittiği Şırnak'tan Mardin'e dönüşünde dün gece düşen helikoptere bindiklerini açıkladı ve personeliyle birlikte düşen helikopterin son görüntülerini yayınladı.

Star TV ana haber ekibi, geçtiğimiz hafta, 24 Mayıs'ta Şırnak'a giderek 50 gündür devam eden Kato operasyonunu haber yapmışlardı.

İKİ ŞEHİT KOMUTANLA MESAİ YAPMIŞTI

Star Haber Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik, Şırnak'ta dün gece şehit olan askerlerle de uzun süre zaman geçirmiş, şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın ve Yarbay Songül Yakut'la çok yakın çalışma yürütmüştü.

HELİKOPTER VE ŞEHİTLERİN SON GÖRÜNTÜLERİ

Nazlı Çelik, bu akşamki haber bülteninde, çok ilginç ve yürek dağlayan bir detayı yayınladı. Çelik ve haber ekibi, geçtiğimiz hafta Şırnak'a gittiklerinde, operasyon bölgesinde çekimlerini yaptıktan sonra Mardin'e dönüşünde dün gece düşen helikoptere binmiş ve dün gece şehit olan personelle uçmuşlardı. Çelik, bu akşamki bültende, o gün çekilmiş ve düşen helikopterle içindeki şehit personelin son görüntülerinin olduğu kayıtları terar yayınladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nazlı Çelik Aydoğan Şırnak Star TV Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title