Haberler

Nazım Hikmet'in 'Memleketimden İnsan Manzaraları' İle Başlayacak

Güncelleme:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Nazım Hikmet'in en önemli eserlerinden biri olan, 'Memleketimden İnsan Manzaraları' adlı şiirinin tiyatro uyarlamasını, sezonun ilk yeni projesi olarak izleyici ile buluşturacak.

Şehir Tiyatroları 2017-2018 Tiyatro sezonunda birçok yeni proje ile Eskişehirli tiyatro severleri buluşturmak için çalışmalarına başladı. Yunus Emre Bozdoğan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Memleketimden İnsan Manzaraları' adlı yeni oyunun dekor tasarımını Ali Cem Köroğlu, kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını Ersen Tunççekiç, ritim çalışmalarını Haydar Demir ve hareket düzenini Deniz Alp gerçekleştiriyor. Oyunun müzikleri de Oktay Köseoğlu'na ait.

Türk Edebiyatının klasikleri arasında sayılan, farklı bir bakış ve sahne uygulaması ile provaları sürdürülen 'Memleketimden İnsan Manzaraları' adlı oyun, Ekim ayı başında Eskişehirli tiyatro severler ile buluşacak. Sezon boyunca sahnelenmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Memleketimden İnsan Manzaraları Cem Köroğlu Bozdoğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title