Haberler

Nazilli'de Otizm Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Güncelleme:

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Nazilli ilçesinde Süleyman Efendi Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda etkinlik düzenlendi. Programda öğretmenler ve öğrenciler gösteriler sundu, Nazilli Otizm Orkestra Korosu sahne aldı. Okulun müdürü otizmin toplumun her kesiminde görülebildiğini belirterek, otizmli bireylerin haklarını desteklediklerini söyledi. Kaymakam ve Belediye Başkanı da etkinlikte yer aldı.

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Nazilli ilçesinde etkinlik düzenlendi.

Süleyman Efendi Özel Eğitim Uygulama Okulu'ndaki programda öğretmenler ve öğrenciler çeşitli gösteriler sundu, Nazilli Otizm Orkestra Korosu sahne aldı.

Okulun müdürü Zeynep Aytekin, otizmin toplumun her kesiminde görülebildiğini belirterek, "Toplumsal yaşamda otizmli bireylerin söz hakkı almasını ve yaşamlarına ilişkin tercihlerini ifade etmelerini destekliyoruz. Otizmli bireyler diğerlerinden farklı olabilirler ancak herkesle aynı hak ve özgürlüklere sahiptirler." dedi.

Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ve Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Ertuğrul Tetik, velilerin tasarladığı tabloların bulunduğu stantları gezdi, bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Nazilli Otizm Dünya Etkinlik Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title