Haberler

Nazilli Belediyespor Gümbür Gümbür

Güncelleme:

Nazilli Belediyespor, aradan geçen 17 haftada inanılmazı başarıp play off potasına demir atarken, rakiplerinin de çekindiği bir takım oldu.

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta ilk 5 maç sonunda otoritelerin düşmeye aday takımlar arasında gösterdiği Nazilli Belediyespor, aradan geçen 17 haftada inanılmazı başarıp play off potasına demir atarken, rakiplerinin de çekindiği bir takım oldu.

İlk 5 haftada 4 yenilgi alan ve sadece Bozüyükspor'u mağlup edebilen siyah beyazlı ekip bu periyot sonunda 3 puanla 17'nci sırada yer bulabildi. Ancak 6'ncı haftada 1-0'lık Güngörenspor galibiyeti ile çıkışa geçen Nazilli Belediyespor, 17 maç hiç yenilmedi ve 38 puanla 5'inci basamağa yerleşti.

Pazar günü, son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik elde ederek lider Altınordu'nun ensesine yapışan Ankaragücü'nü konuk eden Nazilli Belediyespor, güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek kendisini yenen son takımdan rövanşı almış oldu. Maçtan sonra futbolcularını kutlayan teknik direktör Taşkın Güngör, "Özellikle ikinci yarıdaki baskımız galibiyeti getirdi. Hem oyun hem fizik açıdan rakibimizden üstündük. 17 maçtır yenilmiyoruz. Hedefimiz bu seriyi devam ettirip, Play off barajındaki yerimizi sağlamlaştırmak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bozüyükspor Nazilli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title