Haberler

Narlıdere Belediyesi, Hizmet Binasını Yeniliyor

Güncelleme:

Narlıdere Belediyesi, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, İmar, Ruhsat Müdürlükleri gibi birimleri belediye hizmet binasının yan tarafındaki alana taşıyarak vatandaşlara daha etkin ve kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor. Yeni teknolojilere uygun olarak hazırlanan proje yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Narlıdere Belediyesi, yurttaşlara daha etkin ve kaliteli hizmet verebilmek için harekete geçti. Yıl sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen çalışmayla Fen İşleri, Park ve Bahçeler, İmar, Ruhsat Müdürlükleri gibi birimler, belediye hizmet binasının yan tarafında, zemin katta bulunan alana taşınacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Artık uzun yıllar Narlıdere Belediyesi'nin ve Narlıdere halkının yeni bir hizmet binasına ihtiyacı olmayacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Narlıdere Belediyesi, hizmette yerellik ilkesi ile belediye hizmet binasına entegre konumda bulunan alanı vatandaşların hizmetine sunmak için harekete geçti. Yeni teknolojilere ve günün gereksinimlere göre hazırlanan proje ile birlikte, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, İmar, Ruhsat Müdürlükleri gibi birimler, belediye hizmet binasının yan tarafında, Atatürk Kültür Merkezini de kapsayan zemin kattaki alana taşınacak. Ayrı katlarda bulunan birimlerin tek bir alana toplanmasıyla vatandaşlar diledikleri hizmet birimlerine daha kolay ulaşacak, işlerini daha kısa sürede halletme imkanına kavuşacak. Günün gereksinimlerine ve teknolojik gelişmelere uygun olarak hayata geçirilecek projenin yıl sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

UZUN YILLAR HALKA HİZMET EDECEK

Belediyenin zemin katında daha önce mobilya mağazası olarak hizmet veren bölümü yeniden değerlendirmek üzere harekete geçtiklerini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Yaklaşık bin 500-2 bin metrekarelik bu alanı, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için kullanacağız. İmar, Ruhsat, Fen İşleri gibi yurttaşlarımızın yoğun olarak ziyaret ettiği birimlerimizi bu alana taşıyacağız. Projelerimiz bitti, ihaleye çıkacağız. İhale süreçlerinin bitmesinin ardından yıl sonuna doğru tamamlanmasını öngörüyoruz. Mesai arkadaşlarımız da daha ferah, aydınlatma, ısınma sorunları olmayan bir alanda çalışma imkanı yakalayacak. Artık uzun yıllar Narlıdere Belediyesi'nin, Narlıdere halkının yeni bir hizmet binasına ihtiyacı olmayacak.  Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title