Haberler

Ecel, namaza giderken buldu! Sürücüsüz aracın çarptığı yaşlı adam oracıkta can verdi

Güncelleme:

Ordu'nun Korgan ilçesinde namaz kılmak için camiye giden vatandaşa sürücüsüz otomobil çarptı. Vatandaş hayatını kaybederken, olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Ordu'nun Korgan ilçesinde meydana gelen olayda namaz kılmak için camiye giden vatandaşa el freni çekilmemiş otomobil çarptı. Vatandaş hayatını kaybederken, olay güvenlik kameralarına yansıdı.

GERİ HAREKET EDEREK VATANDAŞA ÇARPTI

Olay, 4 Temmuz günü Korgan şehir merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, el freni çekilmemiş olan otomobil geri hareket ederek, Korgan Belediyesi'nin önünden camiye namaza giden Mehmet Kesen isimli yaşlı vatandaşa çarptı. Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar hemen 112'ye ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde Mehmet Kesen'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Namaz kılmak için camiye giden vatandaşa sürücüsüz otomobil çarptı

HALK CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM GÖSTERDİ

Mehmet Kesen'in cenazesi dün (5 Temmuz) Korgan Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze törenine, ailesi, yakınları ve Korgan ilçesi halkı yoğun bir katılım gösterdi.

Namaz kılmak için camiye giden vatandaşa sürücüsüz otomobil çarptı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Korgan Ordu 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Hakan Arslanoglu:

Azrail o kulu abdestli haliyle aldı. Ne mutlu o Hacı amcaya.. Allah onu cennetiyle müjdelesin inşallah.

138
14
yanıtYanıtla
Muhammmed Sait İşcan:

Şu Beğenmeyenlerin ölmeye niyetleri yok heralde saldırganlığınız bakalım son nefesinizde size neyi kazandıracak ne kaybettirecek Allah düşmanlığınızın bedeli ne olacak!

yanıt3
yanıt0
A B:

Her kula nasip olmaz Allah'ım Rahmetiyle muamele eylesin

92
13
yanıtYanıtla
Alpingo Bey:

Ne kutlu bi ölüm

54
8
yanıtYanıtla
Erdem Yiğit:

Ee ne olacak şimdi. Hepsi bu kadar mı. Yani bu vatandaşın ölümüne sebep olan şahıs her kimse bulunmayacak mı. Gerekli cezayı almayacak mı.

47
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title