Haberler

Mutlu, Canlı Yayında Hükümeti Eleştirirken Ağladı

Güncelleme:

Aydınlık gazetesi yazarı Mustafa Mutlu, Ulusal Kanal'da konuk olduğu programda sağlık konusundaki eksiklikleri anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Ulusal Kanal'da Murat Şahin'in sunduğu "Haber Merkezi" programına konuk olan Aydınlık gazetesi yazarı Mustafa Mutlu, canlı yayında hükümeti eleştirirken gözyaşlarına hakim olamadı.

"CENAZE ARACI VERMİYORLAR"

Sağlık konusunda devrim yapıldığı yönündeki yorumlara karşı çıktığını belirten Mutlu "Sağlıktaki skandallardan ötürü dün bir yaşındaki çocuğumuzu kaybettik. İhmaller bunlarla bitmiyor. Skandal şöyle devam ediyor! O çocuğumuzu koyacak tabutumuz yok. O yüzden bir yaşındaki çocuğun cansız bedenini siyah bir çantaya koyuyorlar. Baba, onu taşıyarak götürüyor çünkü acılı aileye cenaze aracı vermiyorlar " dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Adana'da yaşanan olayı anlatırken gözlerinin dolduğu gözlenen Mutlu "Böyle bir sağlık tecrübesi ile övünüyorlar, yaptıkları en büyük iş sağlık reformuymuş! Buna reform diyorlar. Türkiye'yi köylüleştirdiler. Türkiye'yi kasaba düzeninden beter hale getirdiler. Türkiye'yi gerçekten sefalet ve değersizliklerin ülkesi haline getirdiler. Bir yaşındaki çocukları öldürenlerin ne siyasi hayatı beni ilgilendirmiyor" derken göz yaşlarını tutamadı.

Canlı yayında duygulu anlar yaşayan Mutlu yayının kesilmesini isteyerek, stüdyoyu terk etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Mutlu Ulusal Kanal Murat Şahin Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

MALATYALI:

TİMSAH GÖZ YAŞLARIDIR İKİ YÜZLÜYE İNANMAYIN. . .

32
16
yanıtYanıtla
metin:

üçkagıtçı

29
14
yanıtYanıtla
FREE:

TİMSAH GÖZ YAŞLARI GIBI GELDİ.

20
23
yanıtYanıtla
A DEMBA BA:

Hakikaten boşuna yavuz hırsız ev sahibini bastırır dememişler. Efendi sen ağlama da 2002 öncesi sağlık rezaletlerini, ilaç yolsuzluklarını, ilaç kuyruklarını, beyaz zenci ayrımı gibi ssk''lı olan hasta ssk''lı olmayan hasta ayrımlarını bi zahmet incele. Bir de gazeteci olacaksın, sen nasıl gazetecisin yahu? Sen ağlayacaksan bu gazeteciliğine ağla.

22
19
yanıtYanıtla
terss:

doktor hatasını hükümete yıkmak kolaycılık

16
22
yanıtYanıtla
ilker:

işinize bakın işinize aglayacaksan israil aglama duvarına git kafanada kipa tak islam düşmanları

17
21
yanıtYanıtla
abii:

tamamen kameraya oynuyor it. . . ulan daha dün gazzede 600 çocuk o çok sevdiğin İsrail tarafından hunharca öldürüldü gıkın çıkmadı. . . şimdi çıkmış komedi sergiliyorsun. . . çok mu mu özledin kılıçtaroğlu dönemi hastaneleri?

32
5
yanıtYanıtla
MRCN:

HÜKÜMETİN EN SON ELEŞTİRİLECEĞİ NOKTA SAĞLIK KONUSU BEN 27 SENEDİR SİGORTALI OLARAK ÇALIŞIYORUM VE NELER ÇEKTİĞİMİ BUNU YAŞAYAN HERKES BİLİR

18
14
yanıtYanıtla
demir:

sen gazetecimisin komedyen mi ne oldugun bellı degıl ama neye hızmet ettiğin açik kk nın zamanında hasta rehin kalıyodu sen git babanla o gunlerı yad et

15
16
yanıtYanıtla
ADN 01:

MUTLU BEY SEN ORADAMIYDIN. 2002 DEN ÖNCE HABERİN VARMI?ORADA SİYASET YAPMANA GEREK YOK. 2002 DEN ÖNCE CENAZE ARACI DEĞİL CENAZEYİ ALAMIYORDUN. SEN NEREDE NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN. SEN KİM OLUYORSUN DA KÖYLÜLERE SÖZ EDİYORSUN. BU MİLLETİN EFENDİSİNE SÖZ SÖYLÜYORSUN. SEN DE HAKLISIN BUNLAR KÖYLÜNÜN FAKİRİN MAZLUMUN YANINDALAR. SEN BUNU ANLAMAZSIN. ÇÜNKÜ SEN KENDİNİ ELİT ÜSTÜN GÖRÜYORSUN.

21
10
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title