Haberler

    Mustafa Yeneroğlu: AYM Başkanı Arslan'a hukukun üstünlüğünü savunduğu için gözdağı veriliyor

    Güncelleme:

    DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Anayasa Mahkemesi(AYM) Başkanı Zühtü Arslan arasında yaşanan tartışmanın Arslan'a bir gözdağı olduğunu söyledi.

    DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Anayasa Mahkemesi(AYM) Başkanı Zühtü Arslan arasında yaşanan tartışmanın Arslan'a bir gözdağı olduğunu söyledi. "AYM Başkanı Arslan'ın ülkede hukukun üstünlüğü ve adalet noktasında nasıl bir çığlık içerisinde olduğunu biliyorum" diyen Yeneroğlu, "Arslan, hukukun üstünlüğüne sahip çıktığı, Anayasa'nın gereğini yerine getirdiği ve Anayasa'yı daha fazla ezdirmemek için mücadele ettiği için böyle bir gözdağı ile karşı karşıya geliyor" dedi.

    Yeneroğlu, HDP'ye yönelik operasyonu, İçişleri Bakanı Soylu ve AYM Başkanı arasında yaşan tartışmaları, İletişim Başkanlığı'nın yeni 'propaganda aracını', Osman Kavala davası ve gündemdeki diğer gelişmelere ilişkin Murat Sabuncu'nun sorularını yanıtladı.

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Mustafa Yeneroğlu Anayasa Mahkemesi Süleyman Soylu Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title