Haberler

Mustafa Sever'e Ziyaret

Güncelleme:

"Tarımsal ürünlerimizi başarıyla uluslar arası pazarlarda tanıtacağız"

MBTG'ndan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'e ziyaret

TİM ve Ekonomi Bakanlığı tarafından kurulan üç tanıtım gurubundan birisi olan ve kısa adı MBTG olan Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve beraberindeki heyet Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başkan Ahmet Tiryakioğlu MBTG çalışmaları hakkında Sever'e bilgi vererek çalışmaları için destek isteyerek "Tanıtım gurupları ve benzeri oluşumların devlet kurumlarıyla birlikte hareket etmesi, kurumların desteğini alması hedeflenen sonuçlara ulaşılması açısından büyük önem taşımaktadır.

Ekonomi Bakanlığımız ve ilgili diğer bakanlıklarımızın destekleriyle ulusal ve uluslar arası pazarlarda ürünlerimizin tanıtımını başarıyla yapacağımıza, Türkiye'nin dünya ülkeleri arasındaki bilinirliliği ve güvenirliliğini arttıracağımıza inanıyoruz."dedi.Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever tanıtım guruplarının sektörlerin gelişmesi, markaların oluşması ve Türkiye'nin dış pazarlarda en iyi şekilde temsil edilebilmesinde önemli rol oynadığını, tanıtım guruplarıyla geçmiş dönemlerde önemli çalışmalar yürüttüklerini bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini belirti.

MBTG Başkan Ahmet TİRYAKİOĞLU, Başkan Yardımcısı Şahin BATALLI, Muhasip Üye Abdurrahman AVCI, Selami MEMİŞ, İbrahim SARI, Celal KADOOĞLU, Salih ÖZMEN, Fahrettin ULUSOY, Aydın SOYYİĞİT ve gurubun sekretaryasını yürüten Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'nden Genel Sekreter Salim KOCAER ve Şef Bülent KAYALI katıldığı ziyarette Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'e MBTG'nun yol haritası anlatılarak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekonomi Bakanlığı Mustafa Sever Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title