Haberler

Mustafa Boydak: Alçak Saldırıları Bir Kez Daha Nefretle Kınıyoruz

KAYSERİ Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, "Son günlerde ülkemizin birlik ve beraberliğini, vatandaşların huzur ve kardeşliğini hedef alarak, asker, polis, sivil ayırımı yapmaksızın farklı terör gruplarınca gerçekleştirilen alçakça saldırıları bir kez daha nefretle kınıyoruz" dedi.

KAYSERİ Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, "Son günlerde ülkemizin birlik ve beraberliğini, vatandaşların huzur ve kardeşliğini hedef alarak, asker, polis, sivil ayırımı yapmaksızın farklı terör gruplarınca gerçekleştirilen alçakça saldırıları bir kez daha nefretle kınıyoruz" dedi.

Mustafa Boydak, yaptığı açıklamada, Gaziantep'te bir düğüne ve Şanlıurfa'da ise polise yönelik kalleşçe saldırılar gerçekleştirildiğini anımsatarak, şu ifadelere yer verdi:

"Bu tür saldırılar terör örgütü ve destekçilerinin acımasızlığını ve insanlık dışılığını gösterdiği gibi çaresizliğini de ortaya koymaktadır. Ancak bu hain saldırılar, millet olarak bizleri birbirimize daha çok yakınlaştırmakta, teröre karşı mücadelede inancımızı, kararlılığımızı, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmektedir. 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi bu hainlere devletimizin ve milletimizin en güzel cevabı vereceğinden hiç şüphemiz yoktur. Bu vesile ile hain saldırılar sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun."

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Boydak Kayseri Politika Güncel Haberler

title