Haberler

MÜSİAD Yılın Değerlendirmesini Yaptı

Güncelleme:

2014 yılının değerlendirmesini yapan MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdurrahman Yetkin yapılan yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi üyelerine yönelik yemekli bilgilendirme toplantıları kapsamında yılın son toplantısını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in de katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Yemek öncesi açıklamada bulunan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin,2014 yılının son toplantısını gerçekleştirdiklerini, bu toplantının da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in de katılımlarıyla hem rutin bir bilgilendirme ve 2014 yılının da bir değerlendirmesi şeklinde olacağını belirterek, yoğun mesaileri arasında kendilerine zaman ayırarak katılım sağlayan başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e, MÜSİAD Üyelerine, MÜSİAD Gençlik Kurulu'na teşekkür etti.

2013 ve 2014 yıllarının kısa bir değerlendirmesini yapan Başkan Yetkin, özverili çalışmalarından dolayı yönetim kurulu arkadaşlarına, desteklerini hep yanlarında hissettikleri MÜSİAD Üyelerine ve Genç MÜSİAD Başkanı Metin Kürkçüoğlu ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Yetkin,2013 ve 2014 yıllarında MÜSİAD Genel Merkez'ce gerçekleştirilen tüm organizasyonlara iştirak ettiklerini, bunlardan birinin 2 ayda bir düzenlenen ve hükümet kanadından bakan ve bakan yardımcılarının katıldığı MÜSİAD GİK Toplantıları olduğunu, bu toplantılarda Şanlıurfa'nın sosyo-ekonomik sorunlarını buralara taşıdıklarını, yine bu toplantılarda önemli çözüm önerilerini sunduklarını belirterek, en son 31 Ekim-2 Kasım tarihlerinde MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi olarak 700 işadamını ağırladıklarını söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in iştirak ettiği, MÜSİAD GİK Toplantısı'nda Sosyal Güvenlik konusunun işlendiğini, MÜSİAD'ın önemli bir faaliyeti olan SAMEKS Aylık Ekonomi Raporlarının şubelerde açıklanması ile ilgili ilk defa kendilerinin bünyesinde başlandığını, GİK Toplantısı'nda bölgeyle ile ilgili oluşan yanlış algının önemli derecede yıkıldığını da belirtti.

BÖLGEYİ TANIMA ŞANSI

Başkan Yetkin, GİK Toplantıları'nda yatırımcı işadamlarını da Şanlıurfa'ya davet ettiklerini de belirterek, ev sahipliklerinde gerçekleşen 88.GİK Toplantısı nedeniyle gelen 700 işadamının bölgeyi 3 gün boyunca inceleme şansı bulduklarını ve son derece iyi izlenimlerle ayrıldıklarını da sözlerine ekledi. Başkan Yetkin, Genç MÜSİAD'ın ise yapmış oldukları başarılı çalışmalar yanında 30 gün boyunca büyük fedakarlıklar göstererek Haleplibahçe'de açmış oldukları iftar çadırının oldukça ses getirdiğini belirterek "Genç MÜSİADlı Kardeşlerimizi de kutluyor, başarılı çalışmalarını devamını diliyorum" dedi.

GÜVEÇ: 3 OCAK ÖNEMLİ

Yemek sonrası toplantıya katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise yapmış olduğu değerlendirmede, MÜSİAD'ın daveti için teşekkür ederken,9 aylık zaman diliminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.11 Nisan Meydanı, Divanyolu Cadde düzenlemesi, yoğun gündem oluşturan Parkometre, Ulaşım gibi konularda bilgiler veren Başkan Güvenç, özellikle merakla beklenen Tugay Projesi ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Güvenç,3 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır gezisinde Tugay Projesi ile ilgili önemli bir gelişme olacağını belirterek, Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın projeyle yakından ilgilendiklerini belirterek,3 Ocak tarihinin önemine işaret etti. Toplantı, hediye takdiminin ardından yapılan fotoğraf çekimi ile sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title