Haberler

MÜSİAD Gençlik Kurulu'ndan Özhaseki'ye Ziyaret

Güncelleme:

Mehmet Özhaseki, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Musab Ergüneş ve beraberindeki gençleri kabul ederek bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Musab Ergüneş ve beraberindeki gençleri kabul ederek bir süre görüştü.

Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarette Başkan Özhaseki, MÜSİAD Gençlik Kurulu üyeleriyle tek tek tanışarak kurulları hakkında bilgiler aldı.

100'e yakın üyeleri olduğunu söyleyen MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Musab Ergüneş Başkan Özhaseki'ye faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler sundu.

Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'de gerçekleştirdiği önemli projelerin tamamlanmasıyla Kayseri'nin bir sıçrama yaşayacağını kaydeden Ergüneş, "Halka verdiğiniz hizmet ve MÜSİAD'a verdiğiniz gönül desteği için size çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Gençlik Kurulu üyelerini böyle bir oluşumun içinde bulunmalarından dolayı tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Özhaseki, gençlere çeşitli nasihatlerde bulundu. Başkan Özhaseki, "Tıpkı bir pergel gibi bir taraftan işinize sımsıkı tutunun ama bir taraftan da o daireyi açabildiğiniz kadar açın, etrafı tanıyın, dünyayı tanıyın, ticareti tanıyın, ne oluyor ne bitiyor takip edin. Çünkü çok hızlı değişimi olan bir dünyada yaşıyoruz. Onu takip etmezseniz işinizi de kaybedersiniz. Kendi aranızdaki bu dostluğunuzun, bu birlik beraberliğin getireceği bereketi de göz ardı etmeyin. Size başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özhaseki Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title