Haberler

MÜSİAD`dan İl Sağlık Müdürü Karakoç'a Ziyaret

Güncelleme:

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç'u ziyaret etti

Elazığ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Karakoç, Sayın Başkanın ve yönetim kurulunun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken kendilerini ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök, "Selahattin bey'e hem iadeyi ziyarette bulunmak hem de kendisiyle sağlık alanındaki gelişmeleri ve yaşanan sıkıntıları konuşmak için geldiklerini ifade etti. Konuşmasına şöyle devam eden Gök; bildiğiniz üzere son 10 yılda sağlıkta büyük gelişmeler kaydedildi. İnsanlarımız hastane köşelerinde sıkıntı çekmekten kurtuldu. Profesyonel bir yönetim anlayışı getirilerek hizmet kalitesi arttı. Tabii ki zaman zaman bazı sıkıntılar olmuştur. İşte bu sıkıntıların giderilmesi vatandaşlarımızın daha iyi bir hizmet almaları için sağlığın başında bulunan değerli yöneticilerimizi ziyaret ediyor ve kendilerine bu ulvi görevde destek olmak istiyoruz.dedi.

MÜSİAD Elazığ Şubesi olarak biz kurumlarımızın yapmış oldukları çalışmaları takip ediyoruz. Sayın İl Sağlık Müdürümüz Selahattin Bey'in göreve geldikten sonra sağlık alanında yapmış olduğu çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Bu kadar kısa bir zaman içerisinde halkımızın sağlık alanında daha iyi hizmet ve daha iyi imkânlara sahip olabilmeleri için göstermiş olduğu gayreti takdir ediyor ve kendilerine sizlerin önünde teşekkür ediyorum. Temennimiz odur ki bu gayreti daim olur. MÜSİAD olarak kendilerine sağlık alanında ilimiz için yapacakları ve yapmak istedikleri hizmetler noktasında gerekli yardım ve desteği vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.

Başkan Gök, MÜSİAD'ın bölge toplantılarına katılan bakanlarımıza Elazığ ile ilgili sorunları zaten iletiyoruz ve iletmeye de devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde yapılan MÜSİAD toplantısında Sayın Bakanımıza Elazığ'ın sağlık sorunlarını ilettik. Yani burada söylemek istediğim, MÜSİAD olarak ihtiyaçları ilgili ve yetkili yerlere sürekli iletiyoruz" şeklinde konuştu.

Elazığ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç ise, "Sayın Başkana yapmış olduğu konuşmadan ve halkımız için yaptığı bu anlamlı çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü olarak bizler Elazığ halkının hak ettiği sağlık hizmetlerini en iyi şekilde almaları ve mağduriyet yaşamamaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bakanlığımızın programları çerçevesinde hizmetlerimize devam etmeye çalışıyoruz. Gerektiğinde İlimizin sağlık alanında olan ihtiyaçlarını istişare içinde tespit edip bakanlığımızdan taleplerde bulunuyoruz. Taleplerimizin karşılanması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu noktada sizlerin desteğini alarak da memleketimize ve halkımıza daha faydalı işler yapmak isteriz. İnşallah faydalı oluruz. " ifadelerini kullandı.

Yapılan bu konuşmanın ardından, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç'a ziyarette bulunan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve yönetim kurulu üyeleri bir süre daha görüştükten sonra İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Karakoç'a kendilerini ağırladıkları için teşekkür edip ziyaretlerini sonlandırdılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Gök Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title