Haberler

Musa Eroğlu'nun Adı Parka Verildi

Mersin'in Mut İlçesi'nde belediye tarafından ilçenin en büyük parkına, bağlama ustası Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun adı verildi.

Mersin'in Mut İlçesi'nde belediye tarafından ilçenin en büyük parkına, bağlama ustası Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun adı verildi.

Belediye Meclisi'nde alınan kararla, Meydan Spor Kompleksi olarak bilinen parka, 'Musa Eroğlu Sevgi Parkı' isminin verildiğini belirten Mut Belediye Başkanı MHP'li Nebi Yılmaz, "20 Mart 2016 Pazar günü Musa Eroğlu Sevgi Parkı ve Musa Eroğlu Anıtı'nın açılışını yapacağız. Yakın üniversitelerin konservatuvarlarına çağrıda bulunduk. Onlardan katılımla beraber, Musa Eroğlu'nun beraberinde gelen sanatçılar konser verecek. Musa Eroğlu'nun Mut yöresi kültürünü yansıtan türkülerinden oluşan albümden 5 bin adet basılıyor" dedi.

Başkan Yılmaz, ilçenin tanıtımı açısından ve ilçenin yetişmiş bir değerin yaşatılması açısından son derece önemli bir organizasyon olduğunu sözlerine ekledi.

Parkın açılışında verilecek konserde Musa Eroğlu'nun yanı sıra Güler Duman, Armağan Arslan, Yüksel Dirikoğlu, Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy'un sahne alacağı öğrenildi.

50 bin metrekare büyüklüğündeki parkta, futbol, voleybol, basketbol sahası, oyun grupları, dinlenme alanları ve kafeterya bulunuyor. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nebi Yılmaz Mersin Mut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title