Haberler

Muş ve Bitlis'te kar etkili oldu, kar temizleme çalışmaları başladı

Güncelleme:

Muş ve Bitlis'te etkili olan kar nedeniyle belediye ve Karayolları ekipleri cadde ve yolları temizlemek için çalışmalara başladı. Vatandaşlar da araçlarının üzerinde biriken karları temizledi.

Muş ve Bitlis'te kar etkili oldu, ekipler cadde ile ana yollarda kar temizleme çalışması başlattı.

Muş'ta sabah başlayan ve aralıklarla devam eden kar nedeniyle kent merkezi beyaza büründü.

Belediye ekipleri cadde ve sokaklarda, Karayolları ekipleri ise bağlantı yollarında kar temizleme ile tuzlama çalışması yaptı.

Bazı vatandaşlar da araçlarının üzerinde biriken karları temizledi.

Vatandaşlardan Vedat Akyürek, "Her mevsim ayrı güzel. Kış mevsimi de karla güzel. Bu yıl biraz geç yağdı ama şu anda güzel bir yağış var. Memleketimiz kar olmadan olmaz." dedi.

Bitlis'te de etkili olan kar ve sis hayatı olumsuz etkiledi.

Bitlis-Tatvan kara yolundaki Rahva bölgesinde yoğun sis nedeniyle sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti.

Belediye ve Karayolları ekipleri, karla kaplı yolları temizledi.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis kar Muş Ulaşım Hava Durumu Yerel Haberler Belediye Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title