Haberler

İki kız öğrenci evde iple asılı halde bulundu

Güncelleme:

Muş'un Varto ilçesinde, ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi iki kız çocuğu, metruk evde iple asılı halde ölü bulundu. Evin, hayatını kaybeden kız çocuklarından birisinin babasına ait olduğu belirlendi. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatıldı.

Muş'un Varto ilçesinde, Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşlarındaki P.A. ve Z.T., P.A.'nın babasına ait metruk evde iple asılmış halde ölü bulundu. İki kız çocuğunun şüpheli ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

Muş'ta İki Öğrenci İpte Asılı Halde Ölü Bulundu

İKİ KIZ ÇOCUĞU İPLE ASILI HALDE ÖLÜ BULUNDU

Olay, saat 17.00 sıralarında Varto ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde meydana geldi. Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi P.A. ve Z.T.'nin akşam olmasına rağmen evlerine gitmemeleri üzerine yakınları tarafından arama çalışması başlatıldı. Yapılan arama sonucunda P.A.'nın babası Cemal A., kendilerine ait müstakil ve metruk evde, iki kız çocuğunu da ipte asılı halde buldu.

Muş'ta İki Öğrenci İpte Asılı Halde Ölü Bulundu

KIZ ÇOCUKLARININ YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Cemal A.'nın durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde 2 çocuğun da yaşamını yitirdiği belirlenirken, haberi duyan yakınları sinir krizi geçirdi.

Muş'ta İki Öğrenci İpte Asılı Halde Ölü Bulundu

ŞÜPHELİ OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA

P.A. ve Z.T.'nin cansız bedeni savcılık ve ekiplerin olay yerindeki incelemesinin ardından, önce Varto Devlet Hastanesi'nin morguna, daha sonra ise kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Varto Muş Olaylar Adli Tıp Soruşturma Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

Erener:

Asgari ücrete enflasyona köle olacaklarına en iyisini yapmışlar.

72
913
yanıtYanıtla
Yargı MEN:

Ne diyorsun sen çalışıp kazanmak yerine hazıra konmayı beklediğin sürece ASGARİ ÜCRET ALMAYA DEVAM EDERSİN sen bahanelerinle yıkık hayatına devam et....

yanıt516
yanıt90
Ghost BLue:

Yargı MEN okusan da iş bulamıyorsun torpil gerekiyor adam üniversite mezunu fakat temizlik işçisi güvenlik vb sektörde çalışıyor kusura bakma okuyanda iş bulamıyor maalesef bahane değil gerçekler bunlar.

yanıt144
yanıt206
Cabbar kar:

Her mecrada otluyan öküzü adam edemeyiz. Siyaset yapılacak haber olamaz. Evladın varsa empati yap.

yanıt220
yanıt14
Ali Tezel:

Narsist ruh hastası.

yanıt83
yanıt11
Ali Tezel:

Narsist ruh hastası

yanıt54
yanıt12
Gökhan Eker:

oğlumu üniverste sınavına götürdüğümde hepsine nerdeyse ağlayarak baktım. her biri okuyup asgari ücretle köle olmak için tazı gibi sokakları gezip iş arayacaklar. karnını bile doyuramayacakları ücretle. sonra da 10 bin emekli maaşı

yanıt120
yanıt122
Ghost BLue:

Yazdığımı beğenmeyen insanlar hallerinden memnun olan kişiler sürünmeyi seven insanlar herhalde yada zengin olup baba parası yiyenler ?

yanıt53
yanıt119
mahalle sakini:

Sosyal medyanın zehirlediği insan kaybı.

337
31
yanıtYanıtla
CELAL BOZKURT:

ALLAH (cc) rahmet eylesin.

288
9
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title