Haberler

Murat Başesgioğlu, 28 Yıldır Aralıksız Milletvekili

Güncelleme:

Bugün yemin ederek göreve başlayacak olan 550 milletvekili arasında 28 yıldır aralıksız vekil olan Murat Başesgioğlu oldukça dikkat çekiyor.

AK Parti'nin 258, CHP'nin 132, MHP ve HDP'nin 80'er sandalyeye sahip olduğu Meclis, bugün iki ayrı törenle açılıyor.

Cemil Çiçek, Meclis Başkanlığı görevini, en yaşlı üye olan (77) CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a devredecek. Daha sonra Baykal ve milletvekilleri heyeti, Meclis'teki Atatürk Anıtı'na çelenk koyacak.

28 YILDIR MECLİS'TE

3'te 2'si yenilenen Meclis'te MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, 28 yıldır kesintisiz milletvekilliği yapıyor. 7 dönemdir aralıksız milletvekili olan Başesgioğlu bugün 8. dönemi için yemin edecek.

PARTİ PARTİ GEZDİ

TBMM 18. Dönem, 19. Dönem, 20. Dönem ve 21. Dönem'de ANAP'tan Kastamonu milletvekili seçilen Başesgioğlu, 55. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nde İçişleri Bakanlığı yaptı. Uzatmalı vekil, daha sonra ANAP'tan istifa ederek AK Parti'ye geçti.

2 Temmuz 2010 tarihinde, partisiyle ilkelerinin ters düştüğü gerekçesiyle AK Parti'den istifa etti. 28 Ocak 2011 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (94)

Vatandaş:

28 Senedir ne iş yapmış? Millete ne hizmet vermiş ? bırakın laf kalabalığını da bana bunu anlatın.

12
10
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

arkadaş adam 28 yıldır milletvekili de şimdiye kadar ne işe yaramış bilen varmı yok bu mhp li vekillerin hepsi böyle işte bahçeli de aynı konuş konuş boş konuş başka bi şey yok

12
6
yanıtYanıtla
ALLAH VAR.:

ŞU MURAT BAŞESGİOĞLU''NU TANIMAYIP DA '''' NE İŞ YAPTIN BUGÜNE KADAR?'''' DİYE SORAN ÖKÜZLERE TEK CEVABIM VAR. . . . ''''ÇALMADI''''. . . . YETMEZ Mİ ÖKÜZLER? ADAM 28 YILDIR MECLİSTE HAKKINDA BİR TEK YOLSUZLUK DOSYASI YOK. HEMDE BAKANLIK DA YAPTIĞI HALDE. . . AMA BAŞKALARI DAHA BAKANLIĞININ BİRİNCİ YILINDA KARIŞMADIĞI YOLSUZLUK KALMIYOR, GIK''INIZ ÇIKMIYOR ONLARA. . . YUKARI DA ALLAH VAR. KİM NE DÜŞÜNÜYORSA, YÜCE RABBİM ONA BİN KATINI VERSİN. . .

5
13
yanıtYanıtla
MALATYADAN:

bundan sonra geçeceği mezarlık partisi birtek o kalmış orada hesap verecek

7
11
yanıtYanıtla
9 ISIK:

Burda dingil dibgil yazanlara soruyorum. 28 yılda adamın hangi yolsuzluğunu, hukuksuzluğunu adaletsizliğini duydunuz. 28 yılda adamın hangi bakanlıklarda görev yaptığını ve başarılarını dahil bilmeden ezbere konuşuyorsunuz. Niye, çünki 28 yıldır millet vekili diye. 1 yıl vekillik yapan adamın bile batmadığı pislik yokken bu adam 28 yıl tertemiz kalmış ve başarılı kabinelerde görev yapmış birisi. adamı önce araştırın, sırf 28 yıl vekil diye salak salak sallamayın IQ nuz yetmiyor anladık

11
6
yanıtYanıtla
HOROZ:

28 yıldır yedi doymadı. Ülkesine ne hizmet verdi 28 yılda. Halen orada yazıklar olsun bu millete de yinede seçiliyor

15
2
yanıtYanıtla
ŞahinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

28 yıldır bedava yaşıyo desene şuna ..

11
5
yanıtYanıtla
mrb:

milletvekilliğini meslek edinmiş bir insan işte nerde ideoloji nerde hizmet

11
5
yanıtYanıtla
ABc:

Vekil bakan olsun diye anası doğurmuş. Memlekete hiçbir faydası olmayan yüksek maaşlı ve imtiyazlı kişidir. Sıradan bir vatandaş olarak tüm milletvekili, bakanlara hakkımı haram ediyorum

16
0
yanıtYanıtla
KIZGIN VATANDAŞ:

ORTALAMA AYDA 15 BİN TL DEN HESAPLARSAK EĞER1 YIL 12 AY = 150. 000 TLESKİ TABİR İLE 150 MİLYAR LİRAHARAM ZIKKIM OLSUN MİLLETVEKİLLERİNE ASGARİ ÜCRETLE VEKİLLİK YAPIN DESELER, DEĞİL VEKİL OLMAK YANINDAN BİLE GEÇMEZLER. ŞU MÜBAREK RAMAZAN GÜNÜNDE HEPİNİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM MİLLETVEKİLLERİ.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title