Haberler

    Münihtürkgücü Ataspor Şampiyonluk Madalyasını Taktı

    Türkgücü Ataspor ligin bitimine 3 hafta kala sahasında konuk ettiği SSV Jahn Regensburg-II takımını kaptan Yasin' in 2 ve Faye'nin golleri ile 3-2 yendi.

    Türkgücü Ataspor ligin bitimine 3 hafta kala sahasında konuk ettiği SSV Jahn Regensburg-II takımını kaptan Yasin' in 2 ve Faye'nin golleri ile 3-2 yendi. Ligin bitimine 2 hafta kala, en yakın rakibine 10 puan fark attı. Aynı zamanda 80 amatör takım arasında bugüne kadar sahasında yenilmeyen 3 takımdan biri olarak da ismini yazdırdı.

    ŞAMPİYONLUK MADALYALARINI TAKTILAR

    Şampiyonluğunu 2 hafta önce ilan eden Münih Türkgücü Ataspor maç sonrası şampiyonluk şildini alarak madalyalarını taktı. Törene Bavyera Futbol Federasyonundan Andreas Maylender katılırken oyunculara madalyalarını takdim edip şampiyonluk şildini verdi.

    Oyuncular ile yöneticiler ve sahaya inen seyirciler büyük sevinç yaşarken yıllar sonra Bavyera ligine yükselmenin mutluluğunu yaşadılar.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Regensburg Bavyera Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title