Haberler

Muhtarlar Derneği yeni hizmet binasına taşındı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan 65 mahallenin hizmetinin daha iyi sağlanması için Çan Belediyesi tarafından Çan Muhtarlar Derneğine tahsis edilen yeni hizmet binası dualar eşliğinde açıldı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan 65 mahallenin hizmetinin daha iyi sağlanması için Çan Belediyesi tarafından Çan Muhtarlar Derneğine tahsis edilen yeni hizmet binası dualar eşliğinde açıldı.

Dernek açılışına Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, İlçe Jandarma komutanı Jandarma Teğmen Levent Çalış, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Murat Okan, CHP İl Genel Meclis Üyesi Erdal Güler, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Şahin, CHP İlçe Başkanı Harun Aslan, MHP İlçe Başkanı Fevzi Karakaya, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticilerinin yanı sıra muhtarlar katıldı.

Çan Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Çetin, " İlçemizde bulunan 65 köyümüzün muhtarlarına daha iyi hizmet sağlamamız için Belediyemizden burayı talep ettik. Yaptığımız talep üzerine bizlere bu yeri tahsis eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Burası ilçenin merkezi bir yer buradan tüm muhtarlarımıza ulaşma imkanımız daha iyi olacak" dedi.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz'de açılışta yaptığı konuşmasında "Muhtarlarımıza daha iyi hizmet sağlamaları için bir yer sağlamamız gerekiyordu kendileri bize müracaat ettiler bizde garajımızın 2. katında olan büyük bir alanın restorasyonunu yaptık ve muhtarlarımızın hizmetine sunduk. Bizler belediye olarak gücümüz yetiğince her zaman muhtarlarımızın yanında olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.

Çan Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Çetin davetlilere "Köy Yönetimi ve Muhtarların Görevleri" isimli bir kitap hediye etti. Açılış sonrası pilav ikramı yapıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çan Belediyesi Bülent Öz Çanakkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title