Haberler

Muhammed Çetin İkinci Kez THY Uçağından İndirilmek İstendi

Güncelleme:

AK Parti'den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin, ikinci kez THY uçağından indirilmek istendi.

AK Parti'den istifa eden, İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin'in THY'yle ikinci kez bir kriz yaşadı. Daha önce THY'nin İstanbul-İslamabad seferini yapan uçağından indirilmeye çalışılan ancak karara direnerek gündeme gelen Çetin'in Pakistan dönüşü de olaylı olmuştu. Çetin, Pakistan'dan dönerken de THY'nin biletini iptal ettiğini, yeni bilet alacağı esnada çağrı merkezinden hattın bilerek kesildiğini iddia etmişti. Çetin, bu kez de THY'nin Şikago uçuşunda "tehlikeli yolcu" olarak anons edildi ve uçaktan polis eşliğinde indirildi. Çetin, "Yolcular gitsin" diye uçaktan indiğini açıkladı.

ZORLA İNDİRİLMEK İSTENDİ

THY'nin tarifeli uçağı ile ABD'nin Chicago kentine gitmek için bilet alan Bağımsız İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, polis tarafından zorla uçaktan indirilmek istendiğini iddia etti. Çetin twitter hesabından yaptığı açıklamada havaalanında kendisinin polisle indireceğine dair Türkçe ve İngilizce anons yapıldığını söyledi.

"YOLCULAR GİTSİN DİYE İNDİK"

Çetin, bir TV kanalına canlı bağlanarak yaşadıklarını anlattığı sırada görevliler tarafında indirilmek istendi. Bunun üzerine canlı yayına bağlantısını kesmek zorunda kalan Çetin, Twitter'dan "Yolcular gitsin diye kendi isteğimizle indik yerli ve yabancı yolcular bizleri alkışla uğurladılar" yazdı.

Muhammed Çetin uçakta yaşanılanları şöyle anlattı: "Chicago'ya gidiyorduk diğer vekil arkadaşların biletlerini upgrade ettiler benimkini etmediler. Bende arkaya oturmuştum. Fakat başka bir arkadaşımız bize normal kendi adına 'business class'tan bilet almış. İçeride diğer vekil arkadaşlar ile beraber gidelim diye oturduk. Daha sonra başka birisini upgrade etmişler, yeni bilet satmışlar. Yani 'business class'ta satın alınmış bilet üzerine... Sonra dediler ki sizin arkaya geçmeniz lazım. Bizde dedik ki bu zaten satın alınmış bilet, geçmiyoruz denilince çantalarımızı indirdiler.

THY YAZILI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Çetin'in THY'nin İslamabad uçağında yaşadığı koltuk sıkıntısının ardından, THY de yazılı bir açıklama yaparak, "Kendisini uçuşlarımızda upgrade etmeyeceğiz" demişti. THY açıklamasında şöyle denilmişti; "İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin, Türk Hava Yolları ile son dönemde yaptığı seyahatler sırasında uçak içinde şirketin aleyhinde konuşmalar yaparak kurumsal kimliğimizi rencide etmiştir. Bu gelişmeler üzerine Türk Hava Yolları Yönetimi İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin'i uçuslarda Upgrade etmeme kararı almıştır. Bugun akşamki İslamabad uçağında uçuşu bulunan Sayın Çetin, ekonomi biletiyle yer almasina karşın uçak içinde hakkı olmadığı halde başka yolcuya ait business sınıfındaki koltuğa oturmuştur. Kabin ekiplerinin uyaısı üzerine ekonomide uçmayacağını ve inmek istediğini söylemiştir. Daha sonra uçak kapısını açmış ancak Sayın Milletvekili inmekten vazgeçmistir. Bunun üzerine gerekli tutanaklar tutularak işlem yapılmıştır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türk Hava Yolları Muhammed Çetin Ak Parti İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (70)

ALÇAK THYhilmi_bur@hotmail.com:

BASKI ÜLKESİ OLDUĞUMUZUN İSPATIDIR BU.

23
38
yanıtYanıtla
semsisdepsen@hotmail.co.uk:

yok ya.Bu milletvekili senin yakinina sarksa polis baksa ne yapardin? Milletvekili demek milleti temsil ediyor demek. Milleti boylemi temsil ediyor?

yanıt0
yanıt0
YALANCI TVhilmi_bur@hotmail.com:

THY HADDİNİ İYİCE AŞTI .BİR MİLLETİN VEKİLİNE BU MUAMELE YAPILAMAZ.

24
30
yanıtYanıtla
çok beklersincokbeklersin98@hotmail.com:

merak etme seçimlere az kaldı bağımsızdan millet vekili olur çok beklersin........

yanıt0
yanıt0
babacanqwerty@gmail.com:

bu adam İstanbul milletvekili mi Pensilvanya milletvekili mi ne arıyor Amerika'da...bi de ekonomik bilet ile business class'a kuruluyor...hak yemeye alışmışlar..polislik, kpss sorularını cemaatçilere dağıtırken..

24
22
yanıtYanıtla
ALÇAK BABACANhilmi_bur@hotmail.com:

ALÇAK YORUMCU YALANCILAR VE RÜŞVETÇİLER TARAFINDANMISIN SEN.

yanıt0
yanıt0
mühendismetin2-charci@hotmail.com:

Yahu bıktım bu adamın uçak muhabbetinden. Biz sana derdimizi anlatıcaz vekil, sen bize değil! bundan 1 ay öncede gene uçağa almadılar cart curt diye bir sürü şey yazdın mağdem öyle ne diye biniyorsun arkadaşım?? git başka şirketten al biletini. gereksiz gereksiz gündem yapma daha önemli işlerimiz var

32
12
yanıtYanıtla
by noktaali78788@hotmail.com:

siyasi düşünce bir yana ülkemin thy si bir yana hem kötüle hemde ekonomi bileti alıp business uçuş iste Ben olsam uçağa almam yazıklar olsun

29
10
yanıtYanıtla
FUNNYgalipsev@hotmail.com:

KARA LİSTE : Bazı insanlar bazen bindikleri vasıtalarda veya konakladıkları tesislerde BİR PİSLİK yaparlarsa, KARA LİSTEYE ALINIRLAR.. Aynı otelleri veya aynı vasıtaları tekrar kullanmak istediklerinde o kişilere YER Müsait bile olsa YER VERİLMEZ..! Muslukları söküp götüren bir otel müşterisine aynı oteller zincirinde YER VERİLMEDİĞİ GİBİ.. THY'nin KARA LİSTESİNDE Yer alan bir yolcu ile uçmamak gibi bir seçeneği her zaman vardır. Gereksiz panik çıkartan, sağa sola saldıran, aşırı alkol kullanan, telefon veya elektronik oyuncağını kapatmamakta ısrar eden yolcular gibi.. Bilet bulabiliyorsa BAŞKA BİR ŞİRKETİN uçağı ile uçsun.. :)

25
9
yanıtYanıtla
NE KADAR KÖFTE O KADAR EKMEKali78788@hotmail.:

BEN ONU BUNU BİLMEM THY Yİ KÖTÜLEYİP 1800 TL LİK BİLET ALIP 8000 TL LİK KOLTUKTA OTURAMASSIN YOK ÖYLE 3 KURUŞA 5 KÖFTE

27
7
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title