Haberler

Muğla'da Yaralı Caretta Caretta Tedavi Edilmek Üzere DEKAMER'e Götürüldü

Güncelleme:

Muğla'nın Datça ilçesinde yaralı bulunan caretta caretta, tedavi için Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne (DEKAMER) götürüldü. Cumalı Mahallesi Palamutbükü Sahili'nde yürüyüşe çıkan vatandaşlar, sahilde hareketsiz halde caretta caretta gördü. Haber verilmesi üzerine bölgeye, DEKAMER görevlileri sevk edildi. Yapılan incelemede, ön yüzgeçleri olmadığı belirlenen deniz kaplumbağası, tedavi için Ortaca ilçesindeki DEKAMER'e götürüldü.

Muğla'nın Datça ilçesinde yaralı bulunan caretta caretta, tedavi için Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne (DEKAMER) götürüldü.

Cumalı Mahallesi Palamutbükü Sahili'nde yürüyüşe çıkan vatandaşlar, sahilde hareketsiz halde caretta caretta gördü. Haber verilmesi üzerine bölgeye, DEKAMER görevlileri sevk edildi.

Yapılan incelemede, ön yüzgeçleri olmadığı belirlenen deniz kaplumbağası, tedavi için Ortaca ilçesindeki DEKAMER'e götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Ortaca Muğla Hayvanlar Çevre Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title