Haberler

Muğla'da Sanayi Sitesinde Yangın

Muğla'nın Yatağan ilçesindeki sanayi sitesinde çıkan yangında, 2 kişi yaralandı, 11 kişi dumandan etkilendi.

Muğla'nın Yatağan ilçesindeki sanayi sitesinde çıkan yangında, 2 kişi yaralandı, 11 kişi dumandan etkilendi.

Yatağan Küçük Sanayi Sitesinde madeni yağ ve iş makineleri yedek parçası satan iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevlerin madeni yağların bulunduğu bölüme sıçraması sonucu iş yerinde patlamalar meydana geldi. 4 iş yerine daha sıçrayan yangın, itfaiye ekipleriyle vatandaşların yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Yangının çıktığı binada mahsur kalan 4 işçiden biri bacadan, diğerleri ise kepçe yardımıyla yıkılan duvardan çıkarılarak kurtarıldı.

Yangına müdahale eden vatandaşlardan Zülküf Akarsu, Serkan Arslan'ın vücudunda yanıklar oluştu. Ali Serttaş, Murat Ölmez, Sultan Gamze Özenç, Yusuf Akdağ, Mehmet Nuri Ermiş, Derya Çolak, Mutlu Süllü, Cafer Kaloğlu ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi ise dumandan etkilendi.

Yaralanan ve dumandan etkilenenler sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yatağan ve Muğla'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan'ın da inceleme bulunduğu alanda 2 otomobil ve 5 iş yeri de zarar gördü.

Kaynak: AA / Güncel

Yatağan Muğla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title