Haberler

Müge Anlı'da kayıp Burhan Aykurt olayında "Konsomatris" detayı herkesi şaşırttı

Güncelleme:

İzmir'e tatile gidiyorum diyerek evden çıkan 35 yaşındaki Burhan Aykurt'tan 10 aydır haber alınamıyor. Öldürülüp arabadan atıldığı tahmin edilen Aykurt'a İzmir'de bir konsomatris yönlendirildiği söylendi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

"KARDEŞİM 45 BİN LİRASINI ALDILAR"

29 Kasım 2018 tarihinde İzmir'e tatile gidiyorum diyerek evden çıkan Burah Aykurt'un izine o günden sonra bir daha rastlayan olmadı. Kayıp Burhan Aykurt'un ağabeyi 26 Temmuz günü sarı bir ticari aracın yanında durup, kardeşinin kimliği belirsiz kişilerce başına yabancı bir cisimle vurulduğunu ve yanında bulunan 45 bin lirasını aldıklarını söyledi.

Müge Anlı'da kayıp Burhan Aykurt olayında 'Konsomatris' detayı

EĞLENCE MEKANINDAKİ KADINA YÖNLENDİRİLDİ

İddiaların ardı arkası kesilmeyen kayıp olayıyla ilgili ise cinayete kurban gittiği düşünülen Aykurt'tan para aldığı öne sürülen Ercan Yılmaz canlı yayında şoke eden ifadelerde bulundu. Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Ercan Yılmaz, Mahmut Aykurt'un eğlence mekanına çalışan kadın yönlendireceğini söylediğini belirtti.

Müge Anlı'da kayıp Burhan Aykurt olayında 'Konsomatris' detayı

KANDIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Bugün ise Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Burhan Aykurt'un yaşadığı mahallenin muhtar Niyazi Canözü konuştu. Karagedik muhtarı Niyazi Canözü, Burhan Aykurt'u yakından tanıdığını söyledi. Canözü bir bankaya giderken, Aykurt'a denk geldiğini ve o zaman gördüğü söyledi.

Mahalle muhtarı Aykurt'un kendisine İzmir'e gideceğini ve orada bir kadın ile beraberolduğunu söylediğini belirtti. Canözü, Aykurt'un kandırıldığını düşündüğünü açıkladı.

Müge Anlı'da kayıp Burhan Aykurt olayında 'Konsomatris' detayı

"AĞABEY MAHMUT BAYKURT'UN ANLATTIKLARI SENARYO"

Karagedik muhtarı Niyazi Canözü, Burhan Aykurt'un abisi Mahmut'un anlattıklarının senaryo olduğunu düşündüğünü programda belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Müge Anlı İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

apaçık abisi yalan söyülüyor:

bence abisi ya birini koruyor ya da kendisi öldürdü iki ihtimalden biri ve ayrıca müge anlı adalet bakanı felan olmalı :) bravo cidden

15
0
yanıtYanıtla
ömer faruk:

Bence bu olaylar Türk İnsanının iman ve Allah korkusunda nerelere geldiğini gösteriyor. İnsanlarda Allah korkusu kalmamış. Fuş almış başını, hırsızlık, dolandırıcılık. Bizde bir söz vardır, ''kork Allah''tan korkmayandan'' derler. Allah korkusu olmayan bir kişiden her şey beklenir. Önce insanlara İmanı, Peygamber sevgisini ve Allah korkusunu aşılamak gerek. Bu işler ancak böyle çözülür.

10
3
yanıtYanıtla
ZORTLAK:

Bu kanal kimin kanka? Müslümanların değil mi? İsrail kanalı mı yoksa?

yanıt1
yanıt0
yusuf atilla:

pavyonlarda ne bok yiyor kardesini oldurdu psralari karilarla yedi salla bavam salla sana kimse inanmaz kardes katili serefsiz

9
1
yanıtYanıtla
txx:

bu adamda bi iticilik var yalan söylüyor saçlarının kömür karası boyasından belli zaten . . on tane facebook hesabı varmıs davarın. hepsinde de ayrı bi meslek üniversşte yazıyormus suna bak yaaa alaahhın tipi

5
0
yanıtYanıtla
txx:

ben öyle gullanıyodum diyo bide çok hayırlı bi iş kullanıyormus gibi. bu adamda bişey var müge bulcak çıkaracak insallah.

4
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

izmirde ne hıkmetse pavsonda uygulama yapılacekken bırden ortada konsımatris bayanlar yok oluyo bende anlam veremiyorum. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title