Haberler

Müdür Açıkgöz'den başarılı işbirliğine teşekkür

Güncelleme:

Müdür Açıkgöz'den başarılı işbirliğine teşekkür Aydın İl Sağlık Müdürü Dr.Osman Açıkgöz, geçtiğimiz hafta yaşam kurtaran 112 personeli ve basın çalışanlarına başarılı işbirliklerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Müdür Açıkgöz'den başarılı işbirliğine teşekkür

AYDIN - Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, geçtiğimiz hafta yaşam kurtaran 112 personeli ve basın çalışanlarına başarılı işbirliklerinden dolayı teşekkür belgesi verdi. Müdür Açıkgöz, "Sahada omuz omuza görev yapan meslektaşlarımız ve basın çalışanları açısından örnek bir davranıştır" dedi.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz'ün ev sahipliğinde Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen törene Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete Erki, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Uzm. Dr. Leman Özlem Özaslantaş, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ve Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen de hazır bulundular.

Törende konuşan Dr.Osman Açıkgöz, "Geçtiğimiz günlerde Nazilli ilçesi Yıldıztepe Mahallesi'ndeki intihar vakasında Aydın 112 personelleri Zeynep Kasap, Zühra Eroğlu Peker, Mustafa Akın ile Gazeteciler TRT, İHA, EGE TV Muhabiri ve Kentte Yaşam Gazetesi Sahibi Ali Soydemir, Manşet Aydın Gazetesi Muhabiri Mustafa Çelik ve Nazilli Havadis Gazetesi Muhabiri Günay Pabuşçu vatandaşın hayatını kurtarmıştı. Nazilli'de intihar girişiminde bulunan genci kurtararak yaşamama tutunmasını sağlayan Aydın 112 Personelleri ve Gazetecilere, olağanüstü gayret ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sahada omuz omuza çalışan basın çalışanlarımız ile personelimizin tüm dünyaya da örnek olmasını diliyorum" dedi.

Müdür Açıkgöz ayrıca, vatandaşlar tarafından Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne iletilen; Nazilli'de vaka dönüşü bir akaryakıt istasyonunda ayakkabısının olmadığını gördüğü vatandaşa kendi ayakkabılarını veren 112 çalışanı Yusuf Ayberk'e de teşekkür belgesi takdim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Açıkgöz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title