Haberler

Mücevher İhracatçıları Birliği Ayhan Güner ile Yoluna Devam Ediyor

Güncelleme:

Dünyanın dört bir yanına gerçekleştirdiği ihracat ile yükselişini sürdüren mücevher sektörü, önümüzdeki dört yıllık dönem için seçimini yaptı.

Dünyanın dört bir yanına gerçekleştirdiği ihracat ile yükselişini sürdüren mücevher sektörü, önümüzdeki dört yıllık dönem için seçimini yaptı. Mücevher İhracatçıları Birliği'nin 15 Nisan 2014 Salı günü gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında sektör temsilcileri yollarına ikinci kez Ayhan Güner ve başkanlığındaki yönetim kurulu ile devam etme kararı aldı. Türk mücevher sektörünü dünyanın merkezi haline getirmeyi amaçlayan birlik, yeni dönemde de yeni hedefleri ile yoluna devam edecek.

Mücevher sektörünün dünya pazarlarındaki payını arttırmak ve rekabet gücünü kuvvetlendirmek için çalışmalar yürüten Mücevher İhracatçıları Birliği, Türkiye ekonomisine sağladığı katkıyı da giderek artırıyor. Ayrıca birlik; üyelerine, tüm ihracat faaliyetlerinde destek verirken, sektörün gelişimini sağlamak adına sosyal projelerle de çalışmalarını destekliyor.

Mücevher İhracatçıları Birliği'nin yeni Yönetim Kurulu; Ayhan Güner (On Mücevherat) Başkanlığında Can Özkök (İnnova Kuyumculuk), Mustafa Atayık (Gizil İnci), Mustafa Kamar (Motif Kuyumculuk), Zeki Belbak (Belbak Hed Eşya), Hakan Saraç (Mert Kuyumculuk), Rober Taş (Cetaş Kuyumculuk), Mehmet Can Özdemir (HRD Antwerp), Vartan Marancı (Marancı Kuyumculuk), Turhan Gürdal, Gürkan Merim (Model Kuyumculuk) tarafından oluştu. Denetim Kurulunu oluşturan isimler ise; Süleyman Akgün (Akgün Silver), Muhammet Ali Şengül (Şengül Kuyumculuk) ve Murat Başak (Garni Kuyumculuk).

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanlığını dört yıl süre ile yürütmek üzere seçime iki liste katıldı. "Biz İhracatı Biliyoruz, Hep Birlikte Zirveyi Hedefliyoruz" sloganı ile seçimlere katılan ve yeniden seçilen Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner yaptığı açıklamada öncelikle tüm sektör temsilcilerine kendisine ve yönetim ekibine gösterdikleri güvenlerinden dolayı teşekkür etti.

Ayhan Güner, "Mücevher sektörü olarak ülke ekonomisi için yarattığımız katma değer her geçen gün artıyor. Yeni yönetimimizle birlikte sektörümüzün sesi olmaya devam edeceğiz. Sorunlarımızı her platformda yineliyoruz. Bu sorunların çözümü ve başladığımız işleri tamamlamak adına yeniden göreve talip olduk. Sektörü sadece mücevher olarak düşünmüyoruz saatten, altına, gümüşten bijuteriye kadar üretim ve ihracat yapan tüm firmalarımızın temsilcisi konumundayız. Bütün bunları göz önüne alarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayhan Güner Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title