Haberler

Muammer Güler'in Acı Günü

Güncelleme:

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in amcası Abdulrezzak Güler(88) hayatını kaybetti. Cenazeye AK Parti'den hiç kimsenin katılmaması dikkat çekti.

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in amcası Abdulrezzak Güler (88) hayatını kaybetti. Amcasının cenaze törenine katılan Muammer Güler, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenazeye Meclis'ten bir tek CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın katıldı. Cenazeye AK Parti'den hiç kimsenin katılmaması dikkat çekti.

MECLİS'TEN BİR TEK CHP'Lİ VEKİL VARDI

Emekli öğretmen Abdulrezzak Güler, 3 yıldır kaldığı Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Huzurevi'nde dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Abdulrezzak Güler'in cenazesi bugün Zeytinburnu'ndaki Kazlıçeşme Fatih Camii'ne getirildi. Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler cenaze törenine eşi Neval Güler ile katıldı. Cenazeye Meclis'ten bir tek CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayayadın katıldı.

CENAZEYE KATILANLARIN TAMAMI MARDİNLİ

Edinilen bilgilere göre, Bakan Güler mesai arkadaşlarına cenaze ile ilgili haber vermedi. Cenazeye katılanların tamamının Mardinli oldukları öğrenildi. Cenaze bilgisini ise, Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı'nın (MAREV) duyurduğu öğrenildi. Camiinin Zeytinburnu'nda bulunması nedeni ile törene Belediye Başkanı Murat Aydın da katıldı. Kendisi de Mardinli olan Ayaaydın'ın vefat eden Güler'i daha önceden tanıdığı öğrenildi.

Öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Abdulrezzak Güler'in cenazesi, Kazlıçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Ayaydın Zeytinburnu Neval Güler Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

EY MUAMMER GÜLER AMCANIN GİTTİĞİ YERE GİTMEMEYE; O TAHTA ATA BİNMEMEYE ÇAREN YOK; AMA ÇIKIP BU MİLLETİN HUZURUNDA HESAP VERMEYE, ÇALDIKLARINI GERİ VERMEYE, AF DİLEMEYE, PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEMEYE, HELALLİK İSTEMEYE BİR ÇAREN VAR; ŞANSIN VAR..! AMCANA ALLAHTAN RAHMET DİLERİM; SANA DA TEZ ZAMANDA HİDAYET VE TÖVBE DİLERİM; ZİRA HESABI AHİRETE BIRAKIRSAN KAÇIŞIN OLMAYACAK; EBEDİ ADRESİN CEHENNEM OLUR..!

46
5
yanıtYanıtla
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARdukombo8:

GÜLERİN FEZLEKESİ İÇİN TAM KADRO MECLİSTEYDİLER YETMEZ Mİ BİR DE CENAZESİNE Mİ KOŞTURACAKTI AKP'Lİ VEKİLLER....

45
2
yanıtYanıtla
kahramanjjjjjackalllll@hotmail.com:

rezacıgı gelmemıs mı cenazeye?

43
1
yanıtYanıtla
REZA BABAREZA_LET@HOTMAIL.COM:

DÜŞENİN DOSTU OLMAZ DERLER .. BAŞIN SAĞOLSUN .. BİR MHPLİ OLARAK BİZE BUNU SÖYLEMEK DÜŞER

29
7
yanıtYanıtla
DOĞRU SÖYLEYENİ, DOKUZ KÖYDEN KOVARLARmalabad:

4 KOLLUYA BAKIP DA : ULAN BİZ DE ŞU SANDIĞA GİRİCEZ MİLYON EUROLARI ALSAN DÜNYA MALI YAPSAN N'OLUR...YAPMASAN N'OLUR...DEMİŞ MİDİR ACABA GÜLER?

34
2
yanıtYanıtla
))muratturk.322@hotmail.com:

DARISI SANA MUHAMMER....TEZ ZAMANDA INSALALH

28
7
yanıtYanıtla
KUTUkutu@hotmail.com:

bu gülerin yatacak yeri yok yaa... dunyanın parasını calmasına rağmen amcasını huzur evıne yerleştiren bencil bir ruh...allah senı ıslah etmesin nasıl bılıyoras ole yapsın...gerci amcası dogru adammıs gulerın haram paralarıyla sefa surecegıne gıderım huzur evıne bakarlar bana demıstır... allah rahmet eylesin merhuma...

26
1
yanıtYanıtla
mezarımı götüreceksinfikret_601121@hotmail.co:

biraz para dağıtsaydı çok kişi gelirdi

24
1
yanıtYanıtla
..........................@hotmail.com:

CHP YI SEVMEZLER AMA CENAZELERI NE CHP GELIR DUA OKUR NEDIYEYIMKI ALAH RAHMET EYLESIN

19
1
yanıtYanıtla
alpaytekinn_demiroz@hotmail.com:

akpliler bile kabul etmiş yolsuzlugu anlaşılan sadece onlara oy atanları kandırmak ıcın montaj yalanını söylüyorlar :)

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title