Haberler

Muammer Çağlayan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Selçuklu belediye başkan adayı olan Muammer Çağlayan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Selçuklu belediye başkan adayı olan Muammer Çağlayan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Selçuklu ilçesinde toplam 10 aday ile yarışan Muammer Çağlayan isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Konya Selçuklu adayı Muammer Çağlayan kimdir? İyi Parti Konya Selçuklu adayı Muammer Çağlayan yüzde kaç oy aldı?

Muammer Çağlayan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Konya Selçuklu belediye başkan adayı olarak gösterilen Muammer Çağlayan Selçuklu ilçesinde % 15,09 oranında oy almıştır. Selçuklu ilçesinde % 15,09 oranında oy olan Muammer Çağlayan adlı İyi Parti adayı toplamda 50.592 adet oy sayısına ulaştı.

Muammer Çağlayan Kimdir?

Muammer Çağlayan seçim sonuçları

Muammer Çağlayan, Konya'nın Bozkır ilçesinde doğdu. İlk ve orta tahsilini Akkise mahallesinde, lise tahsilini Konya Meram Ticaret Lisesi'nde tamamladı. 1992 yılında Eskişehir Anadolu Universitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Meslek hayatına 1993 yılında başlayan Çağlayan, 26 yıldır Konya'da sanayi ve ticaret işletmelerine mali danışmanlık hizmeti vermekte olup bağımsız olarak mali müşavirlik yapmaktadır.
Konya Mali Müşavirler Odası'nda 1994-2002 yılları arasında oda yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Çağlayan, çeşitli vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarında görev yaptı. 1992-1997 yılları arasında aktif siyasette bulunan Çağlayan, İYİ Parti Konya İl yönetim kurulu kurucu il saymanlığı görevini yürüttü. Muammer Çağlayan evli ve 3 çocuk babasıdır.

Konya Selçuklu ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title