Haberler

Motosikletten atılan cisim gözüne saplanan genç kız ağır yaralandı

Güncelleme:

Mersin'de kaldırımda arkadaşlarıyla yürüdüğü sırada motosikletiyle ilerleyen bir şahsın attığın bilinmeyen cisim, Hatice Aslan'ın sağ gözüne isabet etti. Ağır yaralan Aslan, hastaneden çıktıktan sonra şahıslar hakkında şikayetçi oldu.

18 Kasım'da Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı'nda Mersin Üniversitesi (MEÜ) öğrencisi Hatice Aslan, saat 21.00 sıralarında, 2 kız arkadaşı ile dışarı çıktı. Kaldırımda yürüyen gençlerin yanından geçen motosikletteki şüphelinin attığı cisim, Aslan'ın sağ gözüne isabet etti.

Motosikletten atılan cisim gözüne saplanan genç kız ağır yaralandı

KORNEASI ZARAR GÖRDÜ

Yere yığılan Aslan, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Korneası zarar gören Aslan, taburcu edildikten sonra polise giderek şikayetçi oldu. Polis, saldırganın belirlenerek yakalanması için çalışma başlatırken, olay anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Motosikletten atılan cisim gözüne saplanan genç kız ağır yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Üniversitesi Haberler

500

Yorumlar (6)

virtueslife:

sokaklar bu terörist apaçilerle dolu.Durduk yere insanlara saldırıp eğlence malzemesi yapıyorlar vicdansızlığa bakarmısın.Bu kişiler yakalandığında en en caydırıcı şekilde kasten öldürmeye teşebbüsten yargılanmalıdır.

45
1
yanıtYanıtla
Esin Soygazi:

Ülkede ceza sistemi yok sosyal medyada infial yaratmiyorsa suçlu ceza almıyor böyle olduğu müddetçe insanlar bu tür vahsilesebilir

42
3
yanıtYanıtla
Alkurt:

ARKADASLAR, SOKAKLARDAKI KAOSLARI YARATANLAR IC VE DIS GÜCLERIN EL BIRLIGI ILE YAPILIYOR, AMAC CUMHURBASKANIMIZI DEVIRMEK.

4
28
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Ülkede cezalar maalesef caydırıcı değil tam tersine teşvik edici ceza hukunun sil baştan yeniden yapılması cezaların çok ağır ve caydırıcı olması lazım millet iyice kafayı yedi

12
0
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

o atan kişinin de bir gözü ameliyatla kör edilsin.. kısasa kısas.

5
0
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Bunun cezası karşı tarafında kör edilmesidir denetimli derbestlikle bırakılmasın kızın yakınları yapsın bu işi

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title