Haberler

Trafik Magandası, Ders Vermek İstediği Yaşlı Kadına Çarptığı Anları Paylaştı

Güncelleme:

Ekşi Sözlük yazarı, telefonuyla konuşarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına aklı sıra ders vermek için motosikletiyle çarptı. Yetmezmiş gibi magandalığının videosunu Ekşi Sözlük'ten paylaştı.

Karşıdan karşıya cep telefonuyla konuşarak geçmek isteyen yaşlı kadın, dikkatsizliğinin ve bir trafik magandasının kurbanı oldu.

Trafikte yavaş bir şekilde seyreden ve önüne çıkan başka bir araç nedeniyle daha da yavaşlayan trafik magandası, motosikletiyle çarptığı yaşlı kadını yere düşürdü.

Olayı yara almadan atlatan kadın, hızla yerden kalkarak kendisine çarpan magandaya tepki gösterdi.

YAŞLI KADINI ELEŞTİRENLER OLDU

Kaskındaki kamerayla olay anını saniye saniye kaydeden maganda, çektiği videoyu, Ekşi Sözlük'teki hesabından paylaştı. Paylaşılan videodan, sürücünün yaşlı kadını fark ettiği ve aklı sıra ona ders vermek istediği görüldü.

Ancak gelen tepkiler beklediği gibi olmayınca trafik magandası paylaşımını sildi.

EKŞİ SÖZLÜK'TE TARTIŞMA YARATTI

Olay Ekşi Sözlük'te de hararetli bir tartışmaya neden oldu. Bazı yazarlar yaşlı kadının "yaya olmasından" kaynaklı haklarını savunurken, bazılarının da motosiklet magandasından yana tavır aldığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Komik - İlginç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title