Haberler

Motosikletle Akrobasi Denemesi Ölümle Bitti

Fatih'te Motosikletiyle Aşırı Hızda Akrobisi Haraketleri Yaptığı Öne Sürülen 25 Yaşındaki Davut Sak, Ayhan Akgün'ün Kullandığı Taksiye Arkadan Çarptı.

Motosiklette yola fırlayan Davut Sak olay yerinde hayatını kaybederken, arkasında bulunan arkadaşı Mehmet Şenel ağır yaralandı. Motosiklette bulunan iki kişinin de kasklarının bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Fatih Davut Sak arkadaşı Mehmet Şenel ile birlikte 34 UH 0561 plakalı Suzuki motosiklet ile gezintiye çıktı. Adnan Menderes Bulvarı üzeri Topkapı yönünde Saat 01.00 sıralarında aşırı hızla arkobasi haraketleri yapan Davut Sak, önündeki seyir halindeki Ayhan Akgün'ün yönetimindeki 34 TCF 02 plakalı içinde iki yolcusu bulunan taksiye arkadan çarptı.

Kaskları ve koruyucu elbiseleri bulunmadığı öğrenilen Davut Sak ile Mehmet Şenel motosikletten yola fırladı. Kazayı görerek duran sürücüler durumu 112 Hızır Acil'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Davut Sak'ın öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Mehmet Şenel ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakım ünitesine alınan Mehmet Şenel'in kalbinin makineye bağlı olarak çalıştırıldığını bildirildi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan taksi sürücüsü Ayhan Akgün ise kaldırıldığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ozan URAL - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title