Haberler

Motosikletiyle yol kenarına dökülen taşlara çarpan genç kurtarılamadı

Güncelleme:

ANTALYA'da motosikletiyle yol kenarına sera yapımı için dökülen taşlara çarpan Coşkun Yağmur (22), hastanedeki 9 günlük tedavi sonrasında kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ANTALYA'da motosikletiyle yol kenarına sera yapımı için dökülen taşlara çarpan Coşkun Yağmur (22), hastanedeki 9 günlük tedavi sonrasında kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza, Aksu'nun Gökdere Mahallesi'nde 10 Ekim günü akşam saatlerinde meydana geldi. Murtuna Mahallesi'ndeki kuaför dükkanından motoskiletiyle evine gitmek üzere yola çıkan Coşkun Yağmur, iddiaya göre evine yaklaşık 1 kilometre kala, seraya duvar örmek için dökülen taş yığınlarına çarptı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ağır yaralanan Coşkun Yağmur, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Burada yoğun bakımda tedaviye alınan Coşkun, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınan Coşkun'un cenazesi, Gökdere Mahallesi'nde toprağa verildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökdere Antalya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Bilal:

Genç yaşta büyük bir ihmalin kurbanı bu ciddiyetsizlik ağır şekilde cezalandırılmalı en az 20 yıl çünkü genç bir kimse hayattan koparıldı . Ailesi bu acıyı ömür boyu yaşayacak tabiki bu acıyla yaşam yaşamsa. Çünkü bir genç. Allah rahmet eylesin Allah hiç bir aileyi evlat acısıyla sınamasın. Amin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title