Haberler

'Motosikletiyle Uçan Adam Becman' Den Nefes Kesen Şov

* Eurasia Moto Bike Expo Fuarının Tanıtımı Dünyaca Ünlü Motosiklet Şov Grubu Becman Stuntix Madness'la Yapıldı

* Eurasia Moto Bike Expo fuarının tanıtımı dünyaca ünlü motosiklet şov grubu Becman Stuntix Madness'la yapıldı

Eurasia Moto Bike Expo Motorsiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'nın tanıtımı dünyaca ünlü motosiklet şov grubu Becman Stuntix Madness Show ekibinin etkinlikleriyle tanıtıldı. Kanyon Alışveriş Merkezi önünde kurulan alandaki şovda bisiklet ve motosikletlerle birbirinden ilginç akrobasi gösterileri yapıldı.

Gösteri dünyasında 'Motosikletiyle uçan adam Becman' olarak tanınan Nagy Bela, KTM 990 Super Duke marka Motoru ile nefes kesen gösteriler sergiledi. Beckman'in gösterisindeki en ilginç bölüm ise motosikletinin arka bölmünden ateş püskürtmesi oldu. Şova izleyicilerde yağan yağmura rağmen büyük ilgi gösterdi. Gösterinin ardından Beckman, gazeteci Asım Güneş ile birlikte motosiklete binerek fotograf çekti. Bisikletle yapılan gösteri de izleyiciler tarafından ilgi ve heyecanla izlendi

Becman basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul'a Eurasia Moto Bike Expo Fuarı'nda gösteri yapmak için geldiklerini belirterek, "İstanbul çok güzel bir şehir, biz de bu fırsatı değerlendirerek İstanbul'un gezilmesi gereken heryerini görmeye çalışacağız" dedi. Fuar hakkında biligi veren Murat Demirtaş ise, "İlk defa bu kadar kapsamlı bir fuar yapıyoruz. Fuarda bisiklette var. Türkiye'de üretilen ve temsil edilen bütün motosiklet markaları olacak. Fuarımız yarın başlayacak ve Pazartesi gününe kadar devam edecek. Fuarımızda gösteriler de olacak. Güzel bir fuar olacağa benziyor" diye konuştu.

FUAR 24 ŞUBAT'TA BAŞLAYACAK

Eurasia Moto Bike Expo 24 Şubat Perşembe günü Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayacak. Üçüncüsü düzenlenecek Eurasia Moto Bike Expo Fuarında 145 firma katılımcı olarak yer alırken fuarı 80 bin'in üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Fuarda, Harley Davidson, Suziki, Honda, BMV, Yamaha, Salcano, Vespa, KTM, Ducati yeni modellerin lansmanı da yapılacak. Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergileneceği stantlar yer alacak. Ayrıca fuarı ziyaret edenler arasında yapılan çekilişte bir kişi 11 bin Euro değerinde Ducati Monster 696 model motosikleti kazanma şansını yakalayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title