Haberler

Motosiklet Kazasında Ölen Özgür ve Fatma'ya Motosikletli Anma

Yalova'da geçen yıl Aralık ayında motosikletleriyle geçirdikleri kazada yaşamlarını yitiren 30 yaşındaki Özgür Deniz Erdoğan ve 23 yaşındaki Fatma Karakaya için anma programı düzenlendi.

Yalova'da geçen yıl Aralık ayında motosikletleriyle geçirdikleri kazada yaşamlarını yitiren 30 yaşındaki Özgür Deniz Erdoğan ve 23 yaşındaki Fatma Karakaya için anma programı düzenlendi. Erdoğan ve Karakaya'nın arkadaşı yaklaşık 120 kişi, kazanın meydana geldiği yere 'Motosikletleri Fark Edin' yazılı tabela dikti.

Bursa'dan motosikletle Yalova'ya dönerlerken Kirazlı Sanayi Bölgesi Mevkii'nde kamyonun çarpması sonucu can veren Yalova Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Erdoğan'ın oğlu Özgür Deniz Erdoğan ile Endüstri Meslek Lisesi'nde Edebiyat öğretmenliği yapan Fatma Karakaya için anma programı yapıldı.

Özgür ve Fatma'nın arkadaşlarından oluşan 120 kişilik motosikletli, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Özgür Deniz Erdoğan'ın babası Sedat Erdoğan, "Ben yavrumu kaybettim, canım yandı. Başkalarının canı yanmasın. Motosikletliklere karşı duyarlı ve onlara karşı biraz daha saygılı olabilirsek böyle acıları belki de hiç yaşamıyor olabiliriz. Tek amacımız başka yavruların canı yanmasın ve başka anne ve babalar ağlamasın. Ben motosikletli olmanın ne demek olduğunu biliyorum ve herkesin görmesini istiyorum. Motosikletli dünyayı, insanı ve doğayı sever. Arkadaşları da bana en güzel Babalar Günü hediyesini verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra motosikletliler, Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi ve Şehit Ömer Faydalı Caddesi istikametinden Fatma Karakaya'nın ailesinin oturduğu TOKİ Konutları'na gitti. Burada Erdoğan ve Karakaya aileleri gözyaşlarına boğuldu. Fatma Karakaya'nın annesi Zehra Karakaya, acılarının hala çok taze olduğunu belirtti. Daha sonra motosikletli 120 kişilik grup, Kirazlı Sanayi Bölgesi Mevkii'ndeki kaza yerine giderek, 'Motosikletleri Fark Edin' yazılı tabelayı dikti. Burada toplu fotoğraf çektiren grup, bu kez Çiftlikköy'de Özgür Deniz Erdoğan'ın ailesini ziyaret etti. Özgür Deniz Erdoğan ve Fatma Karakaya'nın mezarı ziyaret edildikten sonra program sona erdi. - Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
title