Haberler

Motosiklet Grubu Kuran Kadınlar Sokak Hayvanları İçin Gazladılar

Tekirdağ’da ’Süslü Egzoz’ ismiyle motosiklet grubu kuran kadınlar erkek motor grubuyla birlikte sokak hayvanlarını doyuruyor.

Tekirdağ'da 'Süslü Egzoz' ismiyle motosiklet grubu kuran kadınlar erkek motor grubuyla birlikte sokak hayvanlarını doyuruyor.

Geçtiğimiz aylarda 'Süslü egzoz' adında motosiklet grubu kuran kadınlar, erkeklerle bir araya gelerek sokak hayvanları için örnek bir davranışta bulundu. Motosikletlerini alıp erkek motor grubuyla beraber sokak sokak gezerek sokak hayvanlara yem bırakan 'Süslü Egzoz' kadın grubu Başkanı Kübra Ağlamaz yaptığı açıklamada, "Onları bir kez beslediğinizde bulduğunuz huzuru başka bir yerde bulamazsınız. Katılan herkese teşekkür ederiz" dedi.

"Herkes sokağındaki hayvanlarla aşlarını, yiyeceklerini paylaşabilir"

'Süslü Egzoz' Motosiklet Gurubu Başkanı Kübra Ağlamaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizler sosyal sorumluluklarının farkında olan kadınlarız. İstanbul'dan katılanlar var. Bugün sokaktaki dostlarımıza insan olmanın verdiği sorumluluk ve merhamet duygusu ile onları beslemek için gazlayacağız. Herkes sokağındaki hayvanlarla aşlarını, yiyeceklerini paylaşabilir bu çok zor bir şey değildir. Onları bir kez beslediğinizde bulduğunuz huzuru başka bir yerde de bulamazsınız katılan herkese teşekkür ederiz. Belirli noktalar belirlendi şehrin belirlen noktalarına 5'erli gruplar halinde dağılacağız sokaktaki köpek ve kedileri besleyeceğiz ve onları seveceğiz. Bugün yaklaşık 300 kilo mama dağıtacağız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title