Haberler

Moto G62 5G tanıtıldı: İşte özellikleri!

Güncelleme:

Ekran özellikleriyle dikkat çeken Motorola Moto G62 5G modeli tanıtıldı. Peki akıllı telefon, kullanıcılara neler sunuyor?

Motorola, 2014 yılında Lenovo tarafından satın alındıktan sonra adeta bir kimlik değişimi yaşadı. Büyük bir yapılandırma sürecine giren şirket günümüz itibariyle eski günlerini anımsatmaya başladı. Hatta geçtiğimiz yıl tanıtılan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1'i ilk kullanan üretici olmak için Xiaomi ile kıyasıya bir rekabete girmiş ve Moto Edge X30 ile yarışı kazanmıştı. Son olarak şirket, Moto G62 5G modelini vitrine çıkardı. İşte özellikleri…

Moto G62 5G özellikleri

Moto G62 5G; 6,5 inç Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz tazeleme hızı sunan IPS LCD panele sahip. Ayrıca ekranda delikli bir tasarım karşımıza çıkıyor.

İşlemci tarafında ise Qualcomm Snapdragon 480 Plus mevcut. Yonga seti; iki adet 2.2 GHz ve altı adet 1.8 GHz hızında çalışan sekiz çekirdeğe ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda 8 nm fabrikasyon süreciyle üretildi.

Motorola Edge 2022 özellikleri sızdırıldı

Cihazda 4 GB RAM ve 128 GB depolama mevcut. Kullanıcılar dilerse, microSD kart desteğiyle depolamada artırıma gidebiliyorlar.

Önde 8 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arkada 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro sensörden oluşan üçlü kamera kurulumu bulunuyor.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title