Haberler

Moğollar grubu, Kaz Dağları'nın çevresine yapılacak olan altın madeni için konser verdi

Güncelleme:

Moğollar grubu, Kaz Dağları'nın civarına yapılmak istenen altın madenine karşı başlatılan 'Su ve Vicdan Nöbeti' kapsamında Çanakkale'de konser verdi.

Cahit Berkay, Taner Öngür, Serhat Ersöz, Emrah Karaca ve Kemal Küçükbakkal'dan oluşan Moğollar, Çanakkale'de bulunan Özgürlük Parkı'nda Kaz Dağları'nın civarına yapılması planlanan altın madenine tepki göstermek için konser verdi.

ÇOK SAYIDA İNSAN ŞARKILARA EŞLİK ETTİ

Sözcü'de yer alan habere göre; Mogollar grubunun konserine çok sayıda insan katıldı ve şarkılara eşlik etti. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cahit Berkay'a teşekkür mahiyetinde seramik hediye etti.

Moğollar grubu, Kaz Dağları'nın çevresine yapılacak olan altın madeni için konser verdi

ÜNLÜ İSİMLER TEPKİ GÖSTERDİ

Kaz Dağları'nın çevresine yapılmak istenen altın madenine çok sayıda ünlü isim de tepki gösterdi. Tarkan, Şahan Gökbakar, Kerem Bürsin gibi isimlerin tepki gösterdiği olayı şarkıcı Elif Kaya da soyunarak protesto etti.

Moğollar grubu, Kaz Dağları'nın çevresine yapılacak olan altın madeni için konser verdi

Moğollar grubu, Kaz Dağları'nın çevresine yapılacak olan altın madeni için konser verdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cahit Berkay Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (17)

x:

Başladılar yine boş olay yaratmaya. . . sorsan bir dikili ağaçları yoktur bunların. . . bırakın bu ayakları. . . sıkıldık sanatçı bozuntuları

18
12
yanıtYanıtla
XX:

Yani sen Türkiyenin dağının kanadalılara satılmasından ve yüzbinlerce ağacımızın kesilip çıkan madenin de ?''sının onların olmasından çok memnun musun gerizekalı kardeşim?

yanıt10
yanıt8
Yarcan:

Ikinci gezi provasımı.Herkes aklını başına toplasın.Yine ağaç mevzusu yine aynı güruh.Dikkat Türk halkı oyuna gelme.Çapulculara prim verme !

16
13
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

GÜNDEMDE KALMAK İÇİN PROVAKASYON YAPIYORLAR BİRİLERİNE ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN ÇABALARI. AMA VİLLALARI YAPILINCA KAÇ AĞAÇ KESİLMİŞTİR, SONRA ORMAN İÇİNDE KAFA DİNLİYORUM DERLER.

12
13
yanıtYanıtla
sefa:

lafım mogollar''dan dışarı. . çünkü onları duymadım burada. görmedim de. . . ama diğerleri!!! hey!!!! Akçay''da ağaçları keserek Kazdağının eteklerine yaptığınız villalardan, yazlıklardan utanın, ikiyüzlü popçular şarkıcılar, manken bozuntuları!!! hele o kadın kısmı, o yaşlı, zengin adamlara nasıl cilveler yapıyordunuz arazi seçerken, ev bakarken!!!!

12
6
yanıtYanıtla
m.:

kıskançlıktan öleceksin kazanıyorlar alacaklar sanane sende git kazan al

yanıt3
yanıt6
Zubi:

Cevaba bak bunların agac sevgisi bu kadar ışte. ''SEN DE KAZAN SEN DE AL''diyor yani ağaçların kesilmesi yerine villa yapılması umurlarında değil.

yanıt2
yanıt0
sefa:

hadi halk! koşun koşun zenginlerin , sanatçıların, sosyetenin villalarıyla çevreli bir kaz dağları için gariban halk olarak birbirinizi yiyin! hatta sokağa çıkın! zaten size onu yaptırtmak amaçları

6
6
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BAS GİTAR ÇALAN AMCA! BABAMDAN BÜYÜK VE BABAM 2010 DA ÖLDÜ. ADAM UZATMALARI ÇALIYOR NOTA DIŞINA ÇIKTI PEŞREV GEÇİYOR. AMA HELAL OLSUN AĞAÇLAR İÇİN YAPILAN HER TÜRLÜ AKSİYONA.

5
5
yanıtYanıtla
ERCAN ARIKAN:

YAPACAK BAŞKA İŞLERİ KALMADI AĞAÇ EDEBİYATI BAŞLADI ALLAHIN KAZLARI UYANIN MESELE AĞAÇ DEĞİL KAZ GİBİ SİZİ YOLUYORLAR BU İŞLERE ALET OLMAYIN HÜKÜMET İN DEVLETİN YAPTIĞI İŞE KARIŞMAYIN AGAÇ KESİLİYORSA YERİNE YENİSİ DİKİLİR BU KADAR EĞER SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ OLSAYDI TÜRKİYE DE BİR TANE AĞAÇ KALMAZDI YOLLARA SOKAKLARA DÖKÜLÜP BOŞ BOŞ GÜRÜLTÜ YAPACAĞINA ALIN ELİNİZE KAZMAYI KÜREĞİ AĞAÇ DİKİN MADEM AGAÇLARI BU KADAR SEVİYORSUNUZ BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORSUNUZ

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title