Haberler

Mobilyacı Cinayetinde İki Tutuklama

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, geçen çarşamba günü kaybolan ve bir gün sonra çoban tarafından ormanlık alanda cesedi bulunan mobilyacı Hüseyin Özkan'ın öldürülmesiyle alakalı adliyeye sevk edilen 6 kişiden 2’si tutuklandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, geçen çarşamba günü kaybolan ve bir gün sonra çoban tarafından ormanlık alanda cesedi bulunan mobilyacı Hüseyin Özkan'ın öldürülmesiyle alakalı adliyeye sevk edilen 6 kişiden 2'si tutuklandı.

46 yaşındaki 3 çocuk babası Hüseyin Özkan, geçen çarşamba günü akşam namazından sonra özel otomobilini alarak evden çıkmış, o gece eve dönmemesi üzerine eşi durumu sabah saatlerinde kocasının ağabeyi Ahmet Özkan ve yeğenlerine bildirmiş, bir süre araştırma yapan Özkan ailesi bir haber alamayınca polise başvurmuştu. Özkan ailesinin kayıp başvurusu yaptığı sırada, mobilyacının cesedi İnegöl'e bağlı Konurlar ile Bahariye köyü arasındaki ormanlık alanda çoban tarafından bulunmuştu. Öldürülen Hüseyin Özkan'a ait 34 AG 610 plakalı özel otomobil ise Ortaköy kavşağı yakınlarında İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunmuştu.

Cinayetle ilgili geniş çaplı araştırma başlatan İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla alakalı C.Y., İ.O., S.A., E.A., S.E. isimli şahısları S.Y. adlı kazını gözaltına aldı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan 6 kişi önceki gün adliyeye sevk edildi. İ.O. ve S.A. tutuklanırken, S.Y. savcılıkça, diğer şahıslar ise sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarma, cinayetle ilgili iki kişiyi daha gözaltına aldı. Yeni gözaltına alınanların jandarmadaki sorguları devam ediyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özkan Ahmet Özkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title