Haberler

Mobilyacı Cinayeti Sanıkları Hakim Karşısında

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, kayıp mobilyacı Hüseyin Özkan'ın dere yatağında öldürülmüş olarak bulunmasıyla ilgili 3 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kayıp mobilyacı Hüseyin Özkan'ın dere yatağında öldürülmüş olarak bulunmasıyla ilgili 3 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Cinayeti işlediği öne sürülen Ü.O. ile cinayete yardım ettiği iddia edilen E.A. ile mobilyacının eşi H.Ö., İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Mahkeme reisi tarafından Ü.O.'nun olayın hemen ardından verdiği ifade okundu. 15 yaşındaki E.A. ise, olaya karışmadığını söyleyerek, mahkeme heyetinin ısrarı üzerine olayı anlattı. Azmettirme suçundan yargılanan maktul mobilyacının eşi H.Ö. ise, suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Ü.O.'nun eşimin yanında çalıştığını biliyorum. Bir kere de evimizdeki elektrik arızasını gidermişti. Ben vaatte bulunmadım. Benim verecek bir şeyim yok ki. Onunla da ilişkim yok. Eşimin vefat etmesinden sonra bunalıma girdim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Mahkemede ayrıca 11 şahide de söz verildi. Şahitler de gördüklerini anlattılar. Mahkeme heyeti duruşmayı 11 Haziran 2014 tarihine erteledi.

Cinayeti işlediği öne sürülen Ü.O. ile cinayete yardım ettiği iddia edilen E.A.'nın tutukluluk hallerinin devamına, maktulün eşi H.Ö.'nün ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özkan İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title